A ratat curba la ieşirea de pe A1

0



Un vâlcean a ratat curba de la ieşirea de pe autostrada Bucureşti-Piteşti, la Bascov şi a lovit parapetul din beton sărind peste el. Omul, cunoscut diabetic a făcut o criză având nevoie de îngrijiri medicale. Poliţiştii l-au crezut băut, având în vedere că bărbatul nu îşi putea menţine echilibrul.


Şoferul în vârstă de 33 de ani, din Râmnicu Vâlcea, venea dinspre Capitală, la volanul unei dubiţe. La ieşirea de pe A 1, la Bascov, nu a redus viteza şi în curbă a ţinut drumul drept în faţă, izbind cu putere parapetul din beton. Atât de puternică a fost izbitura încât autoutilitara a sărit peste obstacolul înalt şi s-a oprit în şanţ. Şoferul a ieşit singur din maşină, moment în care a suferit un atac de panică. Omul se dezechilibra şi era incoerent.
A primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD sosit la faţa locului. Poliţiştii l-au testat, stabilind că nu consumase alcool. În cele din urmă, conducătorul şi-a revenit. Acesta suferise o criză diabetică din cauza şocului, fiind transportat la spital pentru investigaţii suplimentare. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.