Tânără sechestrată şi violată de concubin!

0
  • Chemată să-şi vadă copilul



O tânără în vârstă de 21 de ani, din comuna Corbeni a reclamat la Poliţia Curtea de Argeş, că a fost sechestrată de fostul concubin, bătută şi violată. Bărbatul în vârstă de 32 de ani, a fost reţinut, ulterior, fiind prezentat Judecătoriei Curtea de Argeş cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea.


Daniel C. de 33 de ani, din comuna Corbeni, a avut o relaţie de concubinaj cu o tânără, în vârstă de 21 de ani. Cei doi au împreună un copil de 2 ani. În urmă cu 6 luni, din cauza neînţelegerilor fata a decis să-l părăsească pe bărbat. Copilul a rămas la Daniel C., iar în luna ianuarie acesta a cerut instanţei să-i stabilească domiciliul la el acasă. Din când în când, tânăra mămică mergea în fostul cămin conjugal pentru a vedea minorul. Duminică Daniel C. a chemat-o pe tânără sub pretextul de a vizita copilul. Fata s-a dus fără să ştie ce o aşteaptă. Ajunsă acasă, nu a mai fost lăsată să plece de către fostul partener de viaţă. Daniel C. a lovit-o şi i-a încuiat uşa, forţând-o să rămână la el peste noapte. A obligat-o să întreţină relaţii sexuale. Pe 1 iunie, tânăra a reuşit să plece şi s-a dus direct la Poliţie unde a reclamat cele petrecute. Cercetările au fost demarate oamenii legii din cadrul Poliţiei Curtea de Argeş. „După administrarea probatoriului, polițiștii, sub supravegherea unui procuror, au reținut pe bărbatul în cauză pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi (n.r.) să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a declarat Florin Popa.
Arestat preventiv
După reţinerea bărbatului copilul au rămas în grija rudelor acestuia iar poliţiştii au sesizat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Argeş, urmând a fi luată o măsură pentru minor. Procurorii au înaintat Judecătoriei Curtea de Argeş propunerea de arestare preventivă. Instanţa a decis: „Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş. Dispune arestarea preventivă a inculpatului C. Daniel, pentru o perioadă de 30 de zile cu începere de la data de 02.06.2020 şi până la data de 01.07.2020 inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pentru inculpatul C. Daniel”, se arată în hotărâre.
Astfel Daniel C. s-a întors în arest. Decizia nu este definitivă, inculpatul putând depune contestaţie. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.