Fiică de magistrat, dusă de urgență la Psihiatrie!

0

Scandal de proporții într-un bloc din cartierul piteștean Nord. O tânără în vârstă de 30 de ani, a trezit toți vecinii în toiul nopții când a făcut o criză în timpul căreia și-a aruncat de la geam bunurile din locuință. Locatarii din bloc spun că aceasta ar fi  fiica unui procuror pensionar. Femeia a fost dusă la Secția de Psihiatrie. M.S.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, după ora 1.00, tânăra a început să arunce de la etaj cu tot ce-i pica în mână.  Pe terasa din fața blocului, dar și în parcare, au aterizat obiecte casnice, haine, alimente sau piese decorative.

Locatarii au sunat la 112 și la fața locului s-au deplasat polițiști și un echipaj medical. Oamenii legii nu au reușit să o liniștească. Au fost chemate rudele dar nici  părinții nu au putut să se înțeleagă cu tânăra care era extrem de agitată.

În cele din urmă a fost preluată de echipajul SMURD fiind transportată la Secția de Psihiatrie, cu acordul familiei. Locatarii spun că tânăra care  locuiește singură, este fiica unui fost procuror, aflat acum la pensie.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.