Dispărutul fugise la altă stână!

1
0



Polițiști și jandarmi montani au format echipe de căutări după ce un cioban în vârstă de 59 de ani, a dispărut. Gigel Ber­becariu a plecat duminică, fără să își ia la el telefonul și cartea de identitate. A lăsat de înțeles că își va pune capăt zilelor. Dispariția lui a fost anunțată luni după-amiază. Ciobanul a fost găsit ieri.


Luni în jurul orei 17,00 Secţia Rurală de Poliţie Rucăr a fost sesizată că a dispărut un cioban. Gigel Berbecariu de 59 de ani, din comuna Seaca de Câmp, județul Dolj, a plecat duminică de la proprietarul stânei la care lucra, lăsând actul de identitate şi telefonul mobil în camera unde dormea. Colegii săi au povestit poliţiştilor că bărbatul le spusese cu ceva timp înainte, că se va sinucide. Cu toţii au crezut că ciobanul şi-a pus capăt zilelor. Au fost formate echipe de căutare din jandarmi montani, poliţişti şi ciobani. Gigel Berbecariu a fost căutat luni şi marţi. Câţiva martori au povestit că l-au văzut mergând pe jos, în comuna vecină, Dragoslavele. Ieri, oamenii legii au dat de urma ciobanului. Bărbatul era la o altă stână, tot din comuna Rucăr şi plecase fără să îşi anunţe patronul de teama reacţiei acestuia.
Omul a precizat că nu fost victima unei infracţiuni, că s-a tocmit pe un salariu mai bun cu un al baci şi că nu doreşte să lucreze la vechiul fermier, cel care anunţase dispariţia. M.S.


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.