TIR-ul scăpat de sub control s-a oprit în curtea Poliţiei!

4

Miercuri dimineaţă, şoferul unui TIR a scăpat maşina de sub control şi s-a oprit în curtea Secţiei de Poliţie Rurală Drăganu. Se pare că cel de la volan a adormit. M.S.

Accidentul s-a petrecut în cursul dimineţii. Şoferul turc, în vârstă de 48 de ani, se îndrepta dinspre Vâlcea către Piteşti. La Drăganu, într-o curbă, se pare că bărbatul a adormit la volan. Maşina scăpată de sub control a rupt gardul, un stâlp de electricitate şi s-a oprit la mai puţin de un metru de uşa postului.

Mai mulţi poliţişti se aflau în sediu când a avut loc impactul. Când au ieşit au văzut mastodontul care ocupa întreaga curte. Şoferul a scăpat nevătămat.

 

4 COMENTARII

  1. Nu mai publicati stiri care au aparut ieri ca nu mai sunt interesante.. cred ca pentru miine cind iesiti pe piata asta o sa fie subiectul de pagina 1….. ca observ asa procedati voi astia de la Curierul nu veniti cu nimic nou doar cu ce dau altii iesiti si voi a doua zi…. pacat ca nu mai este ce era odata Curierul……cind aveau subiecte interesante……. acum sunt ce se stie deja ….. se merge pe premisa hai sa iesim si noi pe piata ca sa fim….. pacat…. pacat…. ce ziar era odata…

  2. Si revin nu mai copiati subietele de pe facebook ca nu sunteti interesanti daca copiati ce dau altii…si nu va mai citeste nimeni in ritmul asta…. si reclame pe site nu aveti deci sunteti doar sa copiati ce dau altii…

  3. Asa ati facut si cu subiectul de azi de la pagina 1 cel cu staretul l-ati copiat ieri de pe facebook unde deja aparuse pe facebook …la fel si cu cel cu disparutul de la stina…. si politistul ala asa tine masca asa l-au invatat la academie ca se tine masca… pacat ce subiecte dati….

    • Are dreptate doamna/domnisoara Anca.. voi astia de la Curierul copiati ce se da pe facebook si iesiti cu subiecte de pagina 1 de pe facebook …. sa intelegem ca nu mai aveti redactori de teren sau acum aplicati o noua metoda urmariti cu ce ies ceilati si dati si voi a doua zi in ziar…. pacat ce a ajuns Curierul…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.