Patroana a sustras bunuri de sub sechestru

0



O femeie de afaceri are probleme cu legea, după ce a încercat să scape de datoriile la stat, sustrăgând bunuri puse sub sechestru. Firma acesteia se află în insolvenţă şi patroana a luat o mare parte din bunuri. Când administratorul judiciar a sesizat lipsa acestora a anunţat Poliţia.


„În ziua de 9 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de sustragere de sub sechestru. Din cercetări s-a stabilit că în perioada 2016 – 2017, o femeie de 58 de ani, din Pitești, în calitate de administrator al unei societăți comerciale, ar fi sustras, de sub sechestrul instituit de Administrația Județeană a Finanțelor Publice, bunuri în valoare de 23.700 de lei. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată” a precizat Mădălina Epure, purtător de cuvânt al IPJ Argeş.
A luat maşinile de cusut
Anchetatorii au fost sesizaţi de administratorul judiciar al firmei de confecţii pe care o deţine Elena I. în vârstă de 58 de ani din Piteşti. Femeia de afaceri a intrat în datorii fiind cerută insolvenţa societăţii pe care o deţinea. Societatea a fost preluată de un administator judiciar. Toate bunurile firmei au fost puse sub sechestru. Anchetatorii spun că femeia a ignorat faptul că bunurile nu-i mai aparţineau şi s-a dus în croitoria pe care o deţinea şi a luat de acolo mai multe maşini de cusut. Acum că s-a ales cu dosar penal, femeia de afaceri riscă, potrivit legii, o pedeapsă cu închisoarea de la 3 luni la un an. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.