Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
luni, 14 iunie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

ad
ad
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Spaţiu publicitar

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

9 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  8
  4

  O “lalaiala” de articol, fără cap și fără coada, scris de un autor care își arata deschis o singura insusire: frica. În rest, un amestec de vorbe, duse de la stânga la dreapta, ca pe marginea șanțului. Un ziarist ar trebui sa fie aidoma unui far, sa lumineze în jur…

  Reply
 2. 2

  Coco

  5
  5

  Incerc sa-mi dau seama care a fost motivul pentru care dl. Smeoreanu ne spune , in sfarsit, ceea ce stia o tara intreaga, ca o eventuala guvernare actuala a Vasilicai ar fi reprezentat o catastrofa mai mare decat pandemia si mi-e greu sa aleg din doua:ori l-a mai ascultat cu atentie pe fostul coleg Vali Sterian ( aici e clar ca au invatat dupa manuale diferite )ori profita de neatentia tovarasilor PSD-isti !
  Legat de tema ultimelor editoriale , un viceprimar PNL al unui sector din Bucuresti ( mai mare de 2-3 ori decat Pitesti) a batut palma cu PSD pentru a fi candidatul lor la locale. Ori asta nu se pune? Nimic nu este mai degradant pentru un ziarist decat ipocrizia !

  Reply
 3. 3

  trivaleanu

  6
  5

  Deşi aveţi dreptate în teorie, nu cred că nu mai puteţi de grija liberalilor. PSD-ul a votat şi susţine parlamentar guvernul Orban, în speranţa că liberalii îşi vor rupe gâtul cu pandemia, numai că Dumnezeu nu a ţinut cu comuniştii vopsiţi. Indiferent de ce se va întâmpla în continuare, după alegeri vom avea un guvern de dreapta (PNL; USR, PLUS; poate PMP) şi PSD şi UDMR – în opoziţie. Şi încă 4 ani cu Johannis, că de suspendare nici nu se mai aduce vorba. Ştiu că e greu de acceptat pentru unii, îi compătimesc inclusiv pe unii forumişti de aici, dar trebuie să vă obişnuiţi cu ideea.
  Cât despre Ponta, vise, taică, vise, nici pesediştii nu-l vor accepta!
  De apreciat însă apelul dvs. civic la precauţie în ceea ce priveşte relaxarea, în contradicţie cu şopârlele pesediste despre deschiderea bisericilor şi alte măsuri populiste, care urmăresc să destabilizeze situaţia pentru a avea motiv apoi de critică!

  Reply
 4. 4

  Riciu

  5
  4

  ,,Proști dar mulți, răspunse Lăpușneanu”. Cam puțini, doar trei, aș zice eu.

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   3
   4

   Iată că a apărut și “deșteptul” … Fără argumente, doar cu etichetari. Ca asa este o comunicare corecta între comentatorii de articol (nici măcar autori), care ar trebui să-și expună fiecare părerea fata de articol, nu sa eșueze în certuri între ei. Sau nu ești cumva mătăluță o “coada de topor”, care se pretinde când expert, când aspirant la pamfletist fin s.a.m.d., dar când ii vine (și ii vine foarte des) arunca cu ocari asupra celorlalți. Stima ne-o câștigăm în viata fiecare după cum muncim și după cum ne comportam. Asa ca, nestimabile, in loc sa ataci comentatorii, mai bine ai comenta articolul și ți-ai apara corect punctele de vedere și idolul (sau nu cumva sunteți unul și același?). Un comentariu cu argumente asupra articolului și fără ocari la adresa comentatorilor ar aduce o plusvaloare; altfel, este decât neavenit și nu știu de ce nu este cenzurat de administratorul site-ului.

   Reply
   1. 4.1.1

    Riciu

    5
    2

    Voi vorbiți, băi aceștia. Îl faceți pe omul și ziaristul Smeoreanu, în toate felurile, fără niciun temei și doriți un dialog decent? Eu sunt de acord în totalitate cu editorialul său. Vă dă clase la logică, știință de carte, cultură politică, etc. Sigur, este posibil să fie un susținător, uneori poate subiectiv, al stângii. Cu cine vreți să țină? Cu turnătorul abject Petrov care a nenorocit acest popor și mi-a mâncat zece ani din viață? Cu sasul retard care ne va nenoroci în continuare mulți ani? Doar atât vă urez: să vă dea Dumnezeu atâta bine cât l-au dorit și îl doresc cei doi și șleahta lor de nenorociți, poporului român.
    P.S. Cum vă simțiți voi cu musca pe căciulă! Comentariul meu scurt dar sugestiv, la prima citire pare inofensiv și fără o țintă precisă.
    P.P.S. Acum câtva timp mă plictisisem să mă mai lupt cu cipații inepți susținători ai dreptei, programați ireversibil înspre rău de către noii marxiștii dar văzând ce mămăligi sunt cei de la ,,pesede” și pentru că nu îmi place nedreptatea, mai dau puțin cu bățul prin gardul de uluci putrede al puterii.

    Reply
    1. 4.1.1.1

     Anonim

     2
     2

     Potolește-te, comiți greșeli de scriere și de logică atunci când te repezi așa … Nu te atacă nimeni, am văzut doar că , cel mult, ceilalți răspund la atacurile tale. Comentatorii doresc să își spună părerile lor despre un articol scris de editorialist. Vino și tu cu opinii și argumente despre articol. Nu te-a ales nimeni moderator. Sau scrie tu un articol, publica-l și vom emite opinii despre articolul tău; atunci ai fi mai îndreptățit să suferi, deoarece articolul ar fi “copilul” (creația) ta. Așa că, nu te mai prezenta drept expert în toate (inclusiv în limba și literatura română), potențial pamfletist fin, luptător neînfricat pentru dreptate, că – din câte constat – nu te crede nimeni. Iar lauda de sine nu miroase-a bine. De la o vârstă începi să ai grijă de vorbele tale, care te prezintă pe tine, nu rămâi cu “băi” și “băi aceștia” în gură toată viața. Nu ar fi mai bine să ne exprimăm decent opiniile, argumentele și, eventual, dacă are timp, editorialistul sa răspundă? Doar el e “tatăl” articolului. Ce avem noi, comentatorii, de împărțit, în discuții sterile și jignitoare între noi? Numai unirea face puterea și sunt atâtea de construit. Așa cred eu că este normalitatea.

     Reply
     1. 4.1.1.1.1

      Riciu

      Mda, parțial corect.

   2. 4.1.2

    Anonim

    3
    2

    Breeee, dă-l dracu’ de ,,decât” și înlocuiește-l cu ,,doar”:,,este doar”/,,nu este decât”. Greu…

    Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei