Pensionar grav rănit când traversa regulamentar

0
  • La Mărăcineni



Un accident rutier a avut loc ieri pe DN 73 în comuna Mărăci­neni, acolo unde un bătrân în vârstă de 86 de ani, a fost grav rănit. Pensionarul se angajase în traversare pe marcajul pietonal când a fost lovit de maşină. 


În urma verificărilor efectuate de către polițiști din cadrul Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că vinovat de producerea accidentului ar fi Nicolae S., un bărbat de 53 de ani, din Câmpulung, care conducea o Skoda pe DN 73, pe raza localității Mărăcineni, din direcția Câmpulung spre Pitești. La trecerea de pietoni, conducătorul auto nu a acordat prioritate de trecere lui Ion S., în vârstă de 86 de ani, din Mărăcineni, care se afla angajat în traversarea regulamentară a străzii pe marcajul pietonal. În urma loviturii pietonul a suferit multiple traumatisme. Victima a fost preluată de un echipaj medical, fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti în vederea acordării de îngrijiri. La spital medicii au stabilit că bătrânul are mai multe coaste fisurate.
Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă, pentru a fi stabilite împrejurările în care a avut loc evenimentul. M.Sandu Foto C. Tudor


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.