Aplicaţii speciale pentru săculeţul PVA

0
  • ~ Curiozităţi pescăreşti ~



Săculeţul solubil subţire, sau SKINI, cu diametru de un centimetru, se foloseşte cu două-trei boiliesuri sau stick mix, atunci când dorim să aruncăm departe.


Datorită dimensiunii sale reduse poate fi utilizat şi ca suport pentru momelile de consistenţă moale. Se tasează bine pasta în săculeţ, iar apoi se ataşează simplu pe firul de păr. Iată trei variante de astfel de momeli de mare atracţie.
PASTA DE BOILIES
Se poate folosi atât pasta preparată cu ou, cât şi cea pentru solubile care are în compoziţie sirop de porumb. În cazul primeia există avantajul că nu mai traversează procesul de fierbere, iar atracţia este mai pronunţată. Pasta solubilă, bine tasată în săculeţ, va forma lângă cârlig norişori irezistibili pentru crap.
BELACHAN BLOCK
Acest produs, foarte puternic mirositor, intră în compoziţia mâncărurilor tradiţionale din sud-estul Asiei, însă este şi un puternic magnet pentru crap. Se face din creveţi proaspeţi, care sunt opăriţi iar apoi striviţi şi fermentaţi timp de câteva luni. Ulterior se prăjesc şi se comprimă în blocuri, care se vând ca atare.
PATE D’AMANDES
Adică pate de migdale, sau mai bine spus marţipan, un produs folosit în cofetării, pentru acoperirea produselor. Atracţia acestei paste se poate spori prin adăugarea unui strop de lichior de fructe, care accelerează procesul de dispersie în apă, mai ales când aceasta este rece. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.