Doi arbitri argeşeni au COVID

0
0
  • Aceştia sunt însă bine şi nu au complicaţii



O serie de anunțuri cu privire la depistarea unor infectări cu COVID-19 au fost făcute în ulti­mul timp, în fotbalul ro­mânesc. Pe lângă proble­mele care au apărut în urmă cu câteva zile la Pe­trolul și Concordia Chiaj­na, au fost câteva cazuri depistate și în Liga 1, la FC Botoșani și Dinamo.


Ultimul caz apărut este cel al arbitrului de Lig1, Iulian Călin. Dar acesta nu este singurul arbitru confirmat că este purtător al virusului. Robert Avram a fost și el infectat cu acest virus.. Arbitru de centru în lotul de Liga 2, Avram a condus în acest sezon 2019/2020 nouă jocuri în eșalonul secund, unul la barajul pentru Liga 3, două la Liga Elitelor U19 și două în cadrul Cupei României. Ca rezervă, în acest sezon a fost la zece partide de Liga 1 (play-out – 1), Liga 2 (7) și Lida Elitelor U17 (2).
În sezonul 2019/2020, Iulian Călin a arbitraj de la centru două meciuri în Liga 2: Metaloglobus – Turris Oltul 1-0 și Turris Oltul – ”U” Cluj 1-1. A condus 11 meciuri în Liga 1, în sezonul regular, două în play-out-ul Ligii 1, două de Cupa României, printre care Petrolul – Sepsi OSK 0-1, și altul în barajul pentru Liga 3, Carmen – Moștiștea Ulmu. Ca rezervă a fost în 9 jocuri în sezonul regular al Ligii 1, unul în Cupa României (UTA – Dinamo 1-3) și altul în play-off-ul Ligii 1.
Cei doi arbitri argeşeni nu au probleme grave din cauza virusului, sunt acasă şi fac tratament. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.