Prețuri mai mari decât majorarea pensiilor!

0
  • PSD avertizează



În Parlament a fost adoptată majorarea pensiilor cu 40%. Contrar a ceea ce au votat aleșii, Guvernul va mări pensiile din septembrie cu numai 10%. PSD a făcut un studiu în urma căruia s-a ajuns la concluzia că majorarea pensiilor cu 10%, nu va acoperi nici măcar creștera prețurilor din ultima perioadă. S-a constatat că la unele produse prețurile sunt cu mult mai mari față de procentul promis de Guvern.


„Majorarea pensiilor anunțată de PNL este cu mult sub procentul stabilit în Parlament prin legea inițiată de PSD și mult sub creșterea prețurilor la alimente și medicamente! Guvernul PNL nu vrea să majoreze pensiile cu mai mult de 10% de la 1 septembrie (față de 40% cât prevede legea inițiată de PSD și adoptată de către Parlament).
Sunt prețuri la mai multe alimente care au crescut de două ori mai mult decât majorarea anunțată de Cîțu pentru pensii, iar multe altele sunt peste 10%:
-Fructe proaspete:+24,7%
-Cartofi: +20,8%
-Legume: +12,7%
-Citrice și fructe meridionale: +13,2%
-Fasole boabe: +11,7%.
-În plus, vor crește și prețurile la utilități în urma liberalizării pieței gazelor și a energiei electrice.
Dacă ar impozita pensiile speciale, nu ar mai da tunuri financiare, nu ar mai crește cheltuielile publice cu angajarea pilelor și politrucilor Guvernul PNL ar avea bani de pensii!”, anunţă PSD Argeş.  M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.