În două nopţi a furat de 8.000 de lei

0
0



Ajuns în arest sub acuzaţia de furt calificat, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna Coşeşti, va trebui să răspundă în faţa legii pentru faptele sale. Este acuzat că a dat două spargeri, în două nopţi, de fiecare dată furând bunuri în valoare de 4.000 de lei, în total 8.000 de lei.


Petruţ Cătălin C., de 25 de ani, din comuna Coşeşti „lucra” numai în schimbul de noapte. Tânărul a dat primul tun în noaptea de 27 spre 28 iunie. A mers la un magazin din localitate şi a rupt rastelul în care erau ţinute buteliile. A furat nici mai mult nici mai puţin de 15 butelii, reuşind în scurt timp, să le vândă pe toate. Prejudiciul a fost evaluat de anchetatori la 4.000 de lei. La circa o săptămână mai târziu, a dat cea de a doua lovitură. În noaptea de 5 spre 6 iulie a spart o povarnă din localitatea Coşeşti. A demontat capacul şi serpentinele cazanului de fabricat ţuică şi le-a tăiat. A doua zi s-a dus şi le-a vândut la un centru de colectare a deşeurilor feroase şi neferoase. Şi de această dată prejudiciul a fost tot de aproximativ 4.000 de lei, din cele două spargeri rezultând o pagubă de 8.000 de lei. După ce autorul furturilor a fost identificat, oamenii legii au reuşit să găsească buteliile recuperându-le pe toate. Mai greu a fost cu componentele din cupru. Şi acestea au fost găsite, la centrul unde hoţul le-a vândut, numai că, nu pot fi recuperate de proprietar, acestea fiind tăiate în bucăţi.
După administrarea probatoriului, miercuri, bărbatul a fost reținut, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Ieri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. M. Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.