Șofer fără permis a lovit două mașini și o rulotă!

0

Duminică la primele ore, adică în jurul orei 01.00, pe raza comunei Valea Mare Pravăţ s-a produs un accident rutier soldat cu trei victime şi numeroase pagube materiale, vorbim aici de trei autoturisme şi o rulotă. B.Radu 

Accidentul a fost produs de un rucărean de 26 de ani care se afla la volanul unui autoturism marca VW Golf 5, şi care era însoţit de un prieten din satul Bilceşti. Rucăreanul, a pierdut controlul asupra maşinii, a intrat pe contrasens şi a izbit, destul de violent două turisme parcate apoi o rulotă, în care se afla o familie din Capitală.

Impactul a fost violet, astfel că cei doi ocupanţi au Golfului au fost răniţi, iar din rulotă o femeie. Toţi trei au fost preluaţi de salvări şi transferaţi la Spitalul Judeţean Argeş.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung, criminaliştii musceleni, dar şi un echipaj de poliţie de la Secţia Rurală.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pe numele rucăreanului de 26 de ani pentru că, acesta avea permisul suspendat pentru depăşirea limitei de viteză, iar dovada expirase şi ea, şi pentru vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.