Asistentă medicală rănită grav!

0



Joi, în jurul prânzului, pe DC 20, pe raza comunei Valea Mare Pravăţ, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei femei.


Constantin R. de 24 de ani din Câmpulung, aflat la volanul unui autoturism marca VW, şi care se deplasa pe DC 20 pe raza comunei Valea Mare Pravăţ, a accident o femeie de 42 de ani, Mihaela M., din Bucureşti. Din primele cercetări efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, a rezultat că un tânărul care conducea autoturismul pe DC 20, a accidentat-o pe femeia de 42 de ani, din București, care se angajase în traversarea străzii, prin loc nepermis și fără sa se asigure. “Nu a avut timp să mai oprească. Nu mergea tare, dar poate nici ea nu a fost atentă, cine ştie. Ea e din Bucureşti. A zis o femeie de aici de pe drum că e asistentă la Bucureşti la spitalul Floreasca. Doamne fereşte, ca se poate să ni se întâmple şi nouă. Ai griji, ai probleme, zici că eşti atent, dar mintea e la ce să faci. Mai e şi Covidul ăsta, e greu acum.”, spune un localnic.
Suspiciune de fractură la un picior
“Ar trebui ca ăştia de la Poliţie să mai meargă şi pe străduţele laterale prin comune, nu doar pe naţională. Pe aici se circulă şi cu viteză, beţi, fără carnet. Eu am mai sesizat, au venit dar nu au prins nimic, cred că se anunţă între ei când apare poliţia şi nu mai fac porcării. E unul la Suslăneşti care nu are permis şi merge cu maşina pe uliţe de a speriat toate babele şi copiii. Nu se face nimic nici sacolo. Păi atunci de ce ne mai mirăm ca se produc atâtea accidente? “, spune un vălimărean. În urma accidentului, a rezultat rănirea femeii de 42 de ani, care a fost transportată la spital de către un echipaj medical, având diagnostic preliminar de suspiciune fractură la membrul inferior stâng. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. B.Radu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.