Jefuită de iubitul gelos!

0




Zi cu ghinion pe data de 13, pentru o tânără de 22 de ani din Ştefă­neşti, când a fost jefuită de iubitul său! Fata s-a certat cu partenerul într-o parcare. Furios, acesta i-a smuls telefonul mobil şi portofelul şi a lăsat-o în stradă. Tânărul în vârstă de 21 de ani, din Piteşti, a fost prins câteva minute mai târziu în trafic.


Luni, pe data de 13, o tânără în vârstă de 22 de ani, din Ştefăneşti a sunat la 112 şi a anunţat că iubitul, cu care se certase de puţin timp, a făcut scandal într-o parcare din oraş şi i-a sustras mai multe bunuri. Fata a reclamat că Răzvan G., de 21 de ani, din Piteşti, i-a furat portofelul în care avea aproximativ 100 de lei şi un telefon performant. Imediat după comiterea faptei, acesta a urcat într-o maşină, ca pasager, şi a plecat abandonând-o în stradă. Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au pornit în urmărirea maşinii şi au depistat-o, în trafic, în apropiere de Podul Viilor. L-au găsit pe Răzvan G. acesta având asupra lui doar portofelul şi banii.
Susţine că a distrus telefonul
Tânărul a fost dus la audieri. Acolo a susţinut că s-a certat cu fata, fiind gelos. Acesta a fost şi motivul pentru care i-a sustras telefonul, intenţia sa fiind de a-i verifica convorbirile şi mesajele. Nu a avut însă o explicaţie asupra faptului că i-a furat portofelul. În plus, Răzvan G. nu a putut preciza exact unde este telefonul. Acesta a declarat că a distrus aparatul performant şi l-a aruncat fără a putea spune în ce zonă. Răzvan G. este cunoscut ca având o fire violentă. În plus, acesta este cercetat într-un dosar penal pentru conducere fără permis. Miercuri oamenii legii au emis pe numele acestuia o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Ieri tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Procurorul a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Tânărul are interdicţia de a se apropia de fată. Cei doi au fost iubiţi aproximativ doi şi şi s-au certat de puţin timp, relaţia lor sfârşind prost! M.Sandu



LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.