Tâlhărit noaptea de trei oameni ai străzii!

0

Un piteștean în vârstă de 45 de ani, a fost atacat noaptea, pe o stradă din apropiere de centrul Piteștiului, de trei oameni ai străzii. Doi bărbați și o femeie l-au lovit, l-au pus jos și i-au furat telefonul mobil. M.S. 

Marți cu puțin înainte de miezul nopții, bărbatul se afla pe strada Ion Câmpineanu din Pitești. Doi bărbați și o femeie au venit la el și l-au lovit. A căzut , moment în care tâlharii i-au furat telefonul și au fugit.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au demarat cercetările  și au reținut doi bărbați, de 43 de ani, din Bascov, respectiv 33 de ani, din Călinești.  Aurel C, 33 de ani, și Laurențiu Valentin P , 43 de ani, sunt cunoscuți oameni ai străzii.

Femeia care îi însoțea are 46 de ani, este din Constanța, și de asemenea, face parte dintre oamenii fără adăpost. Aceasta este cunoscută cu afecțiuni psihice și a fost transportată la un spital de boli psihiatrice, fiind internată.

Telefonul mobil a fost găsit la autori, fiind înapoiat victimei.

După administrarea probatoriului, în ziua de 16 iulie a.c., polițiștii, sub supravegherea unui procuror, i-au reținut pe cei doi bărbați, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.