Bolnav psihic suspectat de răpirea unui copil!

0
  • La Mioveni



Locuitorii ora­şului Mioveni au aflat cu stupoare că un bărbat a încercat să răpească un co­pil, noaptea de pe stradă. Totul, după ce tatăl fetiţei a su­nat la 112 şi a recla­mat că un bărbat a încercat „să fure co­pilul”. Ancheta oa­menilor legii a sta­bilit că bărbatul a vrut să ia fetiţa în braţe. Omul este cunoscut cu grave afecţiuni psihice şi a fost internat la Psihiatrie.


Vineri seară, în jurul orei 22,00, un bărbat din Mioveni, a sunat la 112 şi a sesizat Poliţia anunţând că un bărbat a vrut să-i fure fata de pe stradă. Copila în vârstă de 8 ani, se afla cu părinţii, dar la mică distanţă de aceştia, când a fost prinsă de un bărbat. Acesta era incoerent, avea un comportament ciudat şi a speriat-o pe copilă. Oamenii au alertat poliţia! Vestea s-a răspândit în întreg oraşul, locuitorii comentând în fel şi chip întâmplarea, asemuind-o cu crima din august 2017, când un bărbat cu probleme psihice a omorât o femeie pe stradă lovind-o cu cuţitul. Fapta a avut loc în plină zi, în Centru.
Primarul linişteşte populaţia
„Ca urmare a incidentului petrecut în Mioveni și care a stârnit interesul comunității, doresc să fac unele precizări, tocmai pentru a prezenta o radiografie a situației, cât si pentru a liniști populația orașului. După cum cunoașteți, o persoană de 44 de ani, cu afecțiuni psihice, dar cu un istoric care nu a prezentat acte de violență a fost suspectat de o posibilă răpire, presupusa victima fiind o minoră, conform datelor de până acum. În urma acestui incident, persoana în cauză a fost reținută de poliție, fiind prezentat procurorilor, care au decis internarea suspectului într-un spital de psihiatrie pentru evaluare și reținere”, a scris primarul Ion Georgescu pe contul său de Facebook.
Susţine că a vrut să o apere de frig
La rândul lor, reprezentanţii IPJ Argeş au anunţat: „În noaptea de 17 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au fost sesizați de un bărbat din Mioveni, cu privire la faptul că un bărbat ar fi încercat „să-i fure” fiica de 8 ani. Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat de 43 de ani, din Mioveni (persoană cunoscută cu afecțiuni psihice), ar fi încercat să o ia în brațe pe minoră, sub pretextul că este frig. Fata ar fi fugit și i-ar fi relatat cele întâmplate tatălui, care se afla in apropiere și a sunat la 112. Având în vedere cele sesizate, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, în vederea continuării cercetărilor și stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a precizat Mădălina Epure, purtător de cuvânt al IPJ Argeş. De remarcat este faptul că deşi bărbatul a fost prins imediat de oamenii legii, fiind prezentat Secţiei de Psihiatrie pentru a fi internat, medicul de gardă a refuzat să-l ţină sub observaţie pe bolnav.
Omul a fost găsit de poliţişti pe stradă a doua zi, fiind dus din nou la spital. Abia de această dată a fost acceptată internarea lui. Bărbatul este cunoscut cu afecţiuni psihice, ultima dată fiind extrenat pe dat de 3 iulie, anul acesta, de la Spi­talul de Psihiatrie. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.