Şoferul fără permis a rănit trei persoane!

0



Un tânăr din comuna Sălătrucu, a provo­cat un accident rutier soldat cu rănirea a trei persoane, în comuna Cepari. În timpul cercetărilor, oamenii legii au stabilit că cel de la volan era beat. Şoferul nu avea permis de conducere.


Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au mers la locul accidentului în comuna Cepari, pe DJ.703. În timpul cercetărilor s-a stabilit că, Gigel C. de 28 de ani, din Sălătrucu, care conducea un BMW , din direcția Sălătrucu către Tigveni, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă la dreapta. Din această cauză a pierdut controlul volanului, a pătruns pe sensul opus de mers și a lovit cu un Ford condus, regulamentar, de Ionuţ I. de 32 de ani, din Șuici. În urma accidentului, șoferul Fordului și cele două pasagere din acesta, de 23 de ani, respectiv 45 de ani, ambele din Șuici, au fost răniți ușor. În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, Gigel C. nu deține permis de conducere și se afla sub influnța alcoolului, etilotestul indicând o valoare de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis, conducere sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.