Condamnat după ce și-a lovit și umilit fosta iubită

0



Un tânăr din Cotmeana a fost condamnat, în primă instanță, după ce și-a sechestrat iubita și a lovit-o filmând scenele șocante. În timpul procesului, victima și-a retras plângerea dar fostul iubit tot s-a ales cu o pedepasă.


După o relație de aproape un an Constantin Cătălin C. de 25 de ani, din comuna Cotmeana, tânăra de 18 ani, a pus punct prieteniei pe motiv că individul, gelos și violent, ar fi bătut-o de mai multe ori și a distrus mașina fratelui ei. Tânărul a aflat că fosta iubită se vede cu altcineva. A sunat-o și i-a propus să stea puțin de vorbă. Când s-au întâlnit însă, a tăbărât pe ea, a lovit-o și a umilit-o. Furios, tânărul i-a trimis mai multe mesaje actualului iubit al fetei. După care a ameninţat-o că o să o oblige să se prostitueze în Occident. Fata a reușit să scape după ce s-a luptat cu agresorul şi a cerut imediat ajutorul poliției. Imaginile teribile au ajuns în mâna anchetatorilor.
Victima și-a retras plângerea
Constantin Cătălin G. a fost trimis în judecată pentru loviri și alte violențe, amenințare distrugere și acces ilegal la un sistem informatic. În timpul procesului, tânăra și-a retras plângerea numai că, tânărul nu a scăpat de judecată, anchetatorii reținându-i infracțiunea de acces ilegal la un sistem informatic. A primit și pedeapsa pentru această acuzație marți, când Tribunalul Argeș l-a condamnat la 6 luni închisoare. Instanța a dispus amânarea aplicării pedepsei fixându-i un termen de încercare de 2 ani. Altfel spus, dacă timp de doi ani va comite o nouă infracțiune pentru care va fi condamnat, va executa și cele 6 luni. În plus acesta are obligația de a presta 60 de zile de muncă în folosul comunității. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu apel. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.