Thriller cu 5 goluri, ratări uriașe și gafe incredibile!

1
  • Derby-ul Argeșului a oferit un spectacol nerecomandat cardiacilor
  • FC Argeș – CS Mioveni 2-3(2-1) Au marcat: Năstăsie(min.32), Nini Popescu(min.40) / Alexe(min.11), Rădescu(min.68), Anghelina(min.89)



FC Argeș și CS Mioveni au fost protagonistele unui meci de infarct, nerecomandat cardiacilor, vineri seară, în restanța din etapa 2 a play-off-ului Liga 2 Casa Pariurilor. Cele două echipe argeșene au oferit telespectatorilor un spectacol cu 5 goluri, ratări uriașe, dar și gafe incredibile care se văd doar la juniori.


Derbyul Argeșului a fost câștigat de CS Mioveni care s-a impus cu 3-2 după ce a condus și a fost condusă de FC Argeș. Piteștenii a început slab partida și au primit gol în minutul 11. Fundașul Cătălin Alexe a deschis scorul după o pătrundere în careul alb-violeților finalizată cu un șut pe jos, la colțul lung la care portarul Ducan nu a avut ce face. FC Argeș a restabilit egalitatea în minutul 32 când Năstăsie a bătut perfect o lovitură liberă de la 25 m!. Alb-violeții au trecut în avantaj cu cinci minute înainte de finalul primei părți. Șerban a centrat în careu, Leca a pus latul și a recentrat, iar Nini Popescu, scăpat din marcaj, a trimis cu capul în plasă!. Mioveniul a avut șansa de a restabili egalitatea până la pauză, însă Ducan a scos din vinclu lovitura liberă bătută în forță de Massaro. Oaspeții au restabilit egalitatea cu aproape 20 de minute înainte de final prin Rădescu, care a înscris din interiorul careului în urma unei faze fixe la care defensiva alb-violetă a greșit în lanț și nu a putut respinge balonul. Piteștenii au fost foarte aproape de a marca golul victoriei în trei rânduri. Prima oară prin Șerban care a lovit bara, cu un șut din interiorul careului. A doua oară, Nini Popescu nu l-a putut învinge pe Croitoru din 10 m, iar a treia oară nou-intratul Alin Popa, a tras în bară din interiorul careului, cu un minut înainte final!. CS Mioveni a marcat golul victoriei în ultimul minut al timpului regulamentar, în urma unei faze la care defensiva alb-violetă a greșit flagrant. Șerbănică a trimis o pasă către portarul Argeșului, Ducan a degajat greșit, direct la Anghelina, care după ce l-a culcat din fentă pe Brînzan, a înscris cu un șut pe jos, de la marginea careului de 16 m!. FC Argeș a jucat în inferioritate numerică timp de câteva minute după ce, în prelungiri, Andrei Tofan a primit al doilea cartonaș galben pentru proteste și a fost eliminat. În urma acestei înfrângeri, FC Argeș a căzut pe locul 4, cu 23 de puncte, cu două mai puțin decât ocupanta locului 2, Turris și la un punct în spatele Mioveniului, care a urcat pe locul 3 după acest succes.
Caseta tehnică:
⚽ FC Argeș: Ducan – Tofan, Mih. Leca, Deslandes, Șerbănică – Prepeliță (cpt.)(Brînzan 55′), I. Șerban – N. Popescu (Mirică 87′), Matiș, I. Năstăsie (Rob. Grecu 63′) – Buhăescu (Alin Popa 87′). Rezerve neutilizate: Micle – N. Mușat, Turda.
Antrenor: Ionuț Badea.
⚽ CS Mioveni: F. Croitoru – Rob. Ghiță (Albăstroiu 85′), Rob. Gherghe, Burnea, Ct. Alexe – M. Șerban, Anghelina – Rădescu (Trașcu 85′), Massaro (Hergheligiu 75′), Măzărache (Ișfan 59′) – Val. Balint. Rezerve neutilizate: Bg. Preda – Tirică.
Antrenor: Claudiu Niculescu.
⚽ Stadion: Nicolae Dobrin Fără spectatori.
⚽ Arbitru: Andrei Florin(Târgu Mureș)
⚽ Arbitri asistenți: Daniel Hulubei(Vaslui), Vlad Bârleanu(București).
⚽ Arbitru rezervă: Bogdan Dumitrache.
⚽ Observatori: Ioan Duma(Sibiu), Cristian Petropulus(Alba Iulia).
⚽ Cartonașe galbene:
Deslandes, Tofan, Matiș, Ducan / Măzărache, Robert Gheorghe, Marian Șerban, Anghelina
⚽ Eliminat: Andrei Tofan 90+2′ (cumul de cartonașe galbene)
Filmul meciului:
– min:7: Anghelina bate la un metru peste transversală lovitura liberă de la 35 de metri.
– min.27: Deslandes reia cu capul pe lângă poartă din 6 m.
– min. 45: Massaro execută în forță o lovitură liberă de la 16 m, însă Ducan scoate din vinclu!.
– min.62: Alexe trage de la 25 m, însă Ducan reține cu siguranță.
– min.73: Șerban trage de la 20 m, însă balonul nu prinde cadrul porții.
– min.75: Matiș trage pe poartă de la 20 m, însă Croitoru are un reflex uimitor și respinge în corner.
– min.76: Buhăescu deviază în careu pentru Ionuț Șerban, care pătrunde în 6 metri și trage pe poartă, mingea lovește bara și revine în teren, unde Matiș preia și trage în blocaj.
– min.80: Nini Popescu trage pe jos, din interiorul careului, însă Croitoru respinge în corner cu ultimele eforturi.
– min.88: Alin Popa zguduie transversala cu un șut din interiorul careului!.
– min.90: Tofan vede al doilea galben și este eliminat.
– min.90+6: Balint scapă singur înspre poarta Argeșului din propria jumătate, ajunge până în careul advers, însă șutează direct în fundașul care l-a urmărit până în careu. Mingea merge în dreapta, însă Balint nu mai aleargă după ea.
Cum s-au marcat golurile:
– min.11: 0-1! Alexe pătrunde în careu și deschide scorul cu un șut la colțul lung!.
– min.32: 1-1! Năstăsie restabilește egalitatea cu un șut în vinclu din lovitură liberă de la peste 25 m!.
– min.40: 2-1! Șerban centrează în careu, Leca recentrează până la Nini Popescu care reia cu capul în plasă!.
– min.68: 2-2! Ionuț Rădescu trimite în plasă din interiorul careului după ce Burnea încearcă o foarfecă.
– min.89: 2-3! Anghelina înscrie cu un șut de la marginea careului de 16 m după o respingere greșită a portarului Răzvan Ducan!. M.D.


1 COMENTARIU

  1. Georgescu este mulțumit că a făcut jocurile rapidului.a blătuit meciul cu uta și a venit in prostia lui sa bata la Pitești.uta a dat meciul rapidului pe față și așa a cam îngropat șansele lui FC Arges de a promova.dar ce să ceri de la marele alb Gentea și de la ionica când pui șef la FC Arges cârtița Bogdan Stoica de la Mioveni adus de cine credeți:Georgescu primarul Mioveni ului.ducan a distrus cu sânge rece speranțele unui oraș întreg.psd așa cum s- a mai spus a îngropat FC Arges in nemernicia lor.totala lipsa de viziune și înțelepciune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.