I-a rupt picioarele, strivindu-l cu portiera!

1
  • Accident grav la Cetăţeni



Un grav accident de circulație s-a produs, duminică, în comuna Cetățeni mai precis în fața școlii din comună. O șoferiță din Buzău pe fondul oboselii a ieșit în decor cu mașina de pe carosabil. Conducătoarea auto în vârstă de 41 de ani, aflată în tranzit, a rănit grav un bărbat după ce a croşat o altă maşină. Victima ajuns la spital având fracturi la ambele picioare.


Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că femeia de 41 de ani, din comuna Berca, județul Buzău, care conducea un autoturism pe DN 72A, din direcția Târgoviște spre Câmpulung, a pierdut controlul asupra direcției de mers, posibil pe fondul oboselii, pătrunzând pe contrasens. Acolo a acroșat un autoturism parcat în afara părții carosabile. Un un bărbat de 42 de ani, din Cetățeni, aflat în apropierea autoturismului său a fost rănit. Acesta era coborât din maşină când şoferiţa acroșat ușa întredeschisă a autoturismului, prinzându-l pe bărbat între ușa și caroseria autoturismului staționat. Cel în cauza a fost transportat la o unitate medicală, în stare gravă cu fracturi la membrele inferioare. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. B.Radu


1 COMENTARIU

  1. de ce nu spuneti tot, ca femeia era sa fie linsata de gloata de tigani aparuta instant sa faca dreptate ..pentru ca astia nu respecta legea romaneasca, ei fac ce vor cand vor ca altfel sunt discriminati..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.