Copil de 14 ani mort, la Mihăești!

2
0



La sfârşitul săptămânii, pe DN 73, s-a produs un accident rutier grav, în urma căruia un băiat a decedat, iar alţi doi au ajuns la spital în stare gravă.


Din primele verificări, efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că Viorel B. un bărbat de 53 de ani, din Bughea de Sus, care conducea un autoturism Nissan pe DN 73, din direcția Pitești către Câmpulung, a pierdut controlul asupra direcției de mers, posibil pe fondul oboselii, intrând în coliziune cu doi bicicliști, unul dintre aceștia având și un pasager pe bicicletă. Se pare că șoferul ar fi ațipit la volan și a ajuns pe contrasens lovindu-i în plin pe adolescenți. În urma accidentului, toți trei, doi minori Claudiu N. de 14, fratele acestuia Bogdan N. un tânăr de 18 ani, și Daniel L. de 15 ani, toți din Mihaești, au fost transportați la o unitate medicală. Din păcate, starea unuia dintre minori a fost deosebit de gravă, iar inima lui a încetat să mai bată. Este vorba despre minorul de 15 ani, iar băiatul de 18 ani este în comă de gradul 4. Băiatul de 14 are fractură la un picior. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest de poliţiştii Biroului Rutier din Câmpulung, valoarea indicată fiind 0. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.
A intrat în plin, în cele două biciclete
La fața locului au fost martori care ulterior au povestit: „A intrat direct în ei. Cred că aţipise omul ăsta. Nu ştiu ce să zic, dar i-a spulberat ca pe popice. Numai necazul ăsta să nu îl ai ca părinte. E dezastru. Nici nu ştiam ce să facem, că ei erau împrăştiaţi pe asfalt…”, spune un localnic. „Am sunat la salvare. Erau leşinaţi aşa pe drum. I-a lovit în plin, săracii copii, nu au avut nicio şansă. Ce, nu era prima oară când mergeau ei cu bicicletele, ştiau pe unde sa meargă. Păcat de cel care a murit, şi să ne rugăm la Dumnezeu să fie bine şi ceilalţi doi”, spune un alt localnic. După ce s-a aflat despre decesul lui Daniel L. un mesaj a fost transmis în mediul online. „Ne-ai distrus pe toţi copil bun şi frumos . Dumnezeu să te ţină în dreapta Lui şi să aibă grijă de tine. Ai plecat mult prea devreme de langă noi”, a transmis o tânără pe un site de socializare. B.Radu


2 COMENTARII

  1. Suntem in secolul XXI, la noi inca se mai circula cu bicicleta si cu caruta cu cai pe drumurile nationale, in tarile occidentale dezvoltate astfel de vehicule nu mai circula de vreo 50 ani pe DN-uri. Majoritatea autovehiculelor construite in ultimii 5 ani (mai putin Dacia) sunt dotate cu sisteme de avertizare a conducatorilor auto obositi, etc. Nu ne mai mira nimic!.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.