Culisele meciului

0


⚽ Jocul cu Chindia s-a desfăşurat la Ploieşti pe stadionul Ilie Oană, această arenă găzduind meciurile de acasă a târgoviştenilor în acest sezon.
⚽ Pe banca de rezerve a Mioveniului au stat la meciul cu Chindia 9 jucători, faţă de 7 cât stau de obicei la partidele de
Liga I.
⚽ Partida a fost arbitrată de Istavan Kovacs purtător al ecusonului FIFA, acesta conducând partida perfect, deşi gazdele au fost nemulţumite la multe dintre deciziile sale.
⚽ Centralul a dat cinci cartonaşe galbene gazdelor (Martac, Dinu, Şerban, Ivancic, Bic) şi unul oaspeţilor, lui Anghelina în repriza a doua.
⚽ Prima repriză a fost prelungită cu două minute în timp ce a doua repriză a avut parte de cinci minute de prelungiri, datorită întreruperilor şi schimbărilor făcute.
⚽ Printre rezervele Chindiei s-a numărat şi piteşteanul Cătălin Barbu, fiul lui Jean Barbu de la FC Argeş. Acesta nu a bifat însă niciun minut de joc.
⚽ Claudiu Niculescu a făcut prima schimbare în minutul 32, atunci când l-a scos jucătorul Under 20, Işfan. Până la final, la Mioveni au mai fost alte patru schimbări, în afară de Massaro mai intrând Raul Costin, Edi Stoica, Măzărache şi Coşereanu.
⚽ Până la final, pe bancă au rămas portarul Valentin Sima şi jucătorii de câmp Robert Ghiţă, Marius Albăstroiu şi Andrei Traşcu.
⚽ Meciul de la Ploieşti s-a disputat pe o vreme foarte călduroasă, la ora începerii partidei înrgistrîndu-se 30 de grade în oraş.
⚽ Unul dintre cei doi jucători ai Mioveniului sub vârstă, folosiţi la Liga a doua, Marian Şerban a jucat în acest meci timp de 90 de minute. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.