Fiul primarului din Cotmeana arestat pentru tâlhărie!

3



Şoc în familia unui primar din Argeș care s-a trezit cu mascații la ușă și cu fiul încătușat! Singurul lucru pe care a mai putut să-l facă edilul a fost să-i angajeze odraslei un avocat bun. În ciuda eforturilor familiei de a-l scoate basma curată, fiul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în urma sentinței dată de Judecătoria Sectorului 1 București, sub acuzația de tâlhărie.


În urmă cu o săptămână edilul s-a trezit cu mascații în casă. Oamenii legii aveau mandat de percheziție. Căutau un telefon mobil de ultimă generație. Au avut loc descinderi acasă la Petre Aleandru Vișan, inculpat în dosar, la bunicii și la viitorii socri ai acestuia. Descinderile au avut loc în urma unei tranzacții ce fusese făcută la mijlocul lunjii iulie. Anchetatorii au stabilit că fiul primarului a jefuit o bucureșteancă de un telefon mobil, un Samsung S 20 Ultra. Telefonul era nou-nouţ, sigilat!
Pe 3 august, la 6.00 dimineaţa, au avut loc mai multe percheziţii în Cotmeana. Una acasă la fiul primarului, alta la bunicii acestuia, alta la viitorii socri. Suspectul a fost dus la La Secţia 4 de Poliţie Bucureşti. Anchetatorii au stabilit că Petre Alexandru Vişan a găsit anunţul prin care o bucureşteancă vindea un telefon sigilat. S-a dus la întâlnire cu femeia, cu o maşină despre care se spune că ar fi avut plăcuţe de înmatriculare false. I-a luat telefonul şi a plecat în trombă cu maşina. Femeia a făcut greşeala să se agaţe de portieră. A luat-o târâş provocându-i leziuni grave. Petre Alexandru Vişan a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. A doua zi, pe data de 4 august, a fost prezentat Judecătoriei Sectorului 1 cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a admis cererea. „Solutia pe scurt: În baza art. 226 alin. 1 raportat la art. 223 alin. 2 din Codul de procedură penală cu aplicarea art. 202 din Codul de procedură penală, admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. În baza art. 226 alin. 2 raportat la art. 223 alin. 2 din Codul de procedură penală dispune arestarea preventivă a inculpatului VIȘAN PETRE ALEXANDRU … pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 04.08.2020 până la data de 02.09.2020, inclusiv. În temeiul art. 230 Cod procedură penală, emite mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului.În temeiul art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru procuror şi inculpat. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 04.08.2020, ora 19:20” , se arată în hotărâre. În aceeaşi zi fiul primarului Vişan a depus contestaţie la decizie, a doua zi fiind depusă cea de a doua contestaţie. Tânărul nu este căsătorit, dar are o relaţie cu o fată din Cotmeana şi aşteptă un copil iubita fiind însărcinată. M.Sandu


3 COMENTARII

  1. Mai mare RUŞINEA ! Iată cum arată „LUPTA politică” în Campania …de Alegeri…de la 27 sept. 2020 …cu „liberali” care şi-au prins urechile …tocmai la „izvoarele”… garlei Cotmeana !

  2. La multi ani pezevenchiului ala mic care a facut boacana, multi-multi ani! Iar in tabara de baieti unde se va duce sa nu aiba parte de vaselina….felicit pe aceasta cale pe parinti si in special tatal ajuns edil local pentru educatia data, a castigat increderea electoratului de la tata (care sa stie ca are un IQ superior) si acum o confirma, de astfel de oameni avem nevoie la carma obstei. Asteptam boacane de la copiii lui Gutau, o sa fie re-ales oricum fara pribleme ca doar ” fura el dar a si facut pentru oras” conform filozofiei romanului. O zi buna domnului Smeoreanu.de.aeemenea, cel mai reusit articol din ultima peruoada! ( el l-a scris ?)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.