Ştiri de la pompieri

0


Incendii de vegetaţie
Echipaje de pompieri cu autospeciale de stingere cu apă şi spumă ale I.S.U. Argeş, au intervenit luni pentru stingerea incendiilor izbucnite la circa 56.400 mp de vegetaţie uscată, mărăciniş şi lizieră de pădure, circa 800 kg de gunoi menajer. Incendiile au avut loc în klocalităţile Bogaţi, Leordeni, Slobozia, Ştefan cel Mare şi Costeşti. Totodată, în Topoloveni o bucătărie de vară a fost surprinsă de flăcări în proporţie de aproximativ 80% fiind afectată şi o plită electrică, cauza probabilă fiind efectul termic al curentului electric.
Din neatenţie şi-a tăiat degetele
Pompierii de la Detaşamentul Piteşti au intervenit cu o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat în localitatea Moşoaia la o femeie în vârstă de 51 de ani care a suferit un accident de muncă. Pacienta prezenta o plagă tăiată la membrul superior stâng, la nivelul degetelor. I s-au acordat îngrijiri medicale după care a fost transportată la spital.
În spital de la o căzătură
Un echipaj SMURD de prim ajutor calificat a intervenit în localitatea Costeşti, sat Broşteni la o femeie în vârstă de 69 ani, în urma căderii de la o înălţime de aproximativ trei metri. La sosirea echipajului SMURD, persoana prezenta multiple leziuni. Victimei i-au fost acordate îngrijiri medicale şi a fost transportată ulterior la spital.
S-a tăiat la picior cu motofeerăstrăul
Un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş s-a deplasat de urgenţă în localitatea Albeştii de Argeş, sat Albeştii Pământeni, pentru a interveni la un bărbat de 30 de ani, care pe timpul unor lucrări a suferit o plagă tăiată la membrul inferior stâng, provocată de un motoferăstrău. Pacientul a primit îngrijiri medicale şi a fost transportat ulterior la spital. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.