A furat două maşini!

0
  • Hoţ de meserie



În ediţia de ieri a ziarului nostru v-am prezentat cazul unui bărbat de 25 de ani, din Căldăraru care a fost arestat după ce ar fi furat în noaptea de 25 spre 26 iulie o autoutilitară lăsată deschisă de proprietarul acesteia. Tână­rul ar fi vândut-o, la scurt timp, unei persoane fizice, în vederea dezmembrării.


Poliţiştii au extins cercetările şi au ajuns la concluzia că acest tânăr este şi autorul dispariţiei unei maşini care fusese închiriată de la o firmă de profil din Piteşti. Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş ne-a descris modul de operare al bărbatului: „Tânărul a fost reţinut pentru tâlhărie, furt ţi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice cu numere false. După ce a închiriat autoturismul de la firma de Rent a Car a mers la mai multe staţii peco, a alimentat şi a plecat fără să plătească. Las una dintre staţiile de alimentare, un angajat şi-a dat seama că bărbatul intenţionează să plece cu maşina fără asă plătească şi a încercat să-l oprească. În acel moment, angajatul de la staţia de alimentare a fost acroşat cu oglinda, fiind pus la pământ. Din cercetăris-a stabilit că bărbatul a furat plăcuţele de înmatriculare de la o maşină şi le-a montat pe autoturismul închiriat de la această firmă de Rent a Car. S-a plimbat cu maşina închiriată timp de o zi, după care a abandonat-o. Maşina a fost găsită şi înapoiată proprietarului”.
A încercat să vândă duba la Dezmembrări
Oamenii legii au precizat cum a ajuns tânărul din Căldăraru să fure autoutilitara pentru care a fost reţinut 30 de zile:
„Proprietarul maşinii a uitat-o deschisă, cu cheile în contact. Tânărul a luat maşina şi a încercat să o vândă unei firme de dezmembrări pentru suma. A cerut un avans de 2000 lei, precizând că revine a doua zi după restul de bani. Propietarul centrului de dezmembrări a observat că bărbatul avea un comportament ciudat şi a apucat să-i facă o poză. Tânărul nu a mai venit după restul de bani, iar pe baza pozei respective şi a informaţiilor a fost reţinut. Autoutilitara a fost recuperată şi restituită persoanei vătămate” ne-a declarat Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.