A scăpat de închisoare după ce l-a iertat soacra!

0



Un scandal monstru a provocat un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Miceşti. Acesta şi-a lovit concubina şi fosta soacră, distrugând şi maşina aflată în curtea celor două. A fost trimis în judecată fiind acuzat de loviri şi alte violenţe, ameninţare, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În timpul procesului, tânărul le-a convins pe femei să îşi retragă plângerea. A scăpat de închisoare dar va trebui să plătească o amendă penală.


Aflat în stare avansată de ebrietate, Cătălin Mihai R. De 23 de ani, din satul Păuleasca, comuna Miceşti, s-a dus în seara de 5 august, anul trecut, la locuinţa fostei sale concubine. A vrut să vorbească cu ea, numai că fata a refuzat. Mama ei, a intervenit încercând să-l convingă pe tânăr să plece, să le lase în pace. A fost momentul în care furia tânărului s-a dezlănţuit! Acesta le-a lovit pe cele două femei şi a spart parbrizul maşinii care se afla în curte, autoturism ce-i aparţinea unei rude a celor două, pe care l-a şi ameninţat cu moartea. Victimele au sunat la 112 iar Cătălin Mihai R. a fost săltat de poliţişti, în aceeaşi noapte fiind reţinut pentru loviri şi alte violenţe, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare. A doua zi, tânărul a fost eliberat, fiind plasat sub control judiciar. Dosarul a fost trimis în judecată iar magistraţii Judecătoriei Piteşti au dat sentinţa zilele trecute.
Amendă penală pentru celelalte acuzaţii
În timpul procesului soacra şi fosta concubină a inculpatului şi-au retras plângerea. Nu şi cel a cărui maşină a fost distrusă. Mai mult, în timpul procesului, inculpatul a recunoscut toate acuzaţiile. Faptul că soacra şi fosta concubină l-au iertat, l-a scăpat de închisoare. Astfel, a încetat procesul penal împotriva lui în privinţa infracţiunilor de distrugere şi loviri şi alte violenţe, dar şi şi cu privire la ameninţare şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Tânărul a fost condamnat la următoarele pedepse: – 140 zile amendă penală pentru săvârşirea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice, cuantumul unei zile amendă fiind de 15 de lei (în total 2100 de lei). – 120 zile amendă penală pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare, cuantumul unei zile amendă fiind de 15 de lei (în total 1800 de lei) -persoană vătămată, B.G.R.(…) contopeşte pedepsele cu amenda aplicate prin prezenta Sentinţă şi aplică pedeapsa cea mai grea de 2100 lei, sporită 600 lei, reprezentând 1/3 din cuantumul celeilalte pedepse, rezultând un total de 2700 lei. (180 zile amendă)”, se precizează în sentinţă.
Tânărul are interdicţia de a se apropia, vreme de un an, de bărbatul pe care l-a ameninţat. Sentinţa nu este definitivă, putând fi atacată cu apel. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.