Tudosoiu pleacă de la ISJ Argeş

0

     

A încetat mandatul inspectorului şef Dumitru Tudosoiu la Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş. În ultima zi de muncă în funcţia pe care a deţinut-o 6 ani, acesta a transmis un mesaj colaboratorilor.  Se spune că fiind membru PSD mandatul său nu a mai fost prelungit, în locul său urmând să vină un membru PNL. M.S.

„Astăzi, în ultima zi a mandatului în funcția de inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Argeș, permiteți-mi să vă adresez gândurile mele cele mai bune și frumoase, îndreptate deopotrivă către colegi, elevi, părinți, reprezentanți mass-media și către toți argeșenii, în slujba cărora își desfășoară activitatea această instituție. Am fost deosebit de onorat să ocup această funcție timp de 6 ani și mulțumesc tuturor colegilor din echipă, directorilor, cadrelor didactice, partenerilor educaționali pentru activitatea pe care am desfășurat-o împreună, pentru perseverență și dăruire, pentru trainica legătură profesională și umană creată întru slujirea acelorași idealuri educaționale. Vă asigur de toată prețuirea mea și vă transmit tuturor urările mele cele mai sincere de sănătate, realizări și continuarea cu succes a parcursului pe care l-am construit împreună” este mesajul lui Dumitru Tudosoiu.

Deocamdată nu s-a stabilit cine va prelua funcţia de inspector şef, în locul său. Adjuncţii ISJ Argeş sunt Cristi Creţu şi Cătălina Dumitraşcu.

Dumitru Tudosoiu se află pe listele candidaților la Consiliul Local Pitești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.