Duel pentru puncte cu moldovenii!

5
  • Piteştenii deschid în această seară balul la Liga I
  • FC Argeş – FC Botoşani, astăzi, ora 18.15, Digi Sport, Telekom Sport, Look TV



După o vacanţă de două săptămâni, astăzi va începe o nouă ediţie a Ligii I. Balul va fi deschis de FC Argeş, care de la ora 18.15, va întâlni pe stadionul Nicolae pe FC Botoşani, echipă care va reprezenta ţara noastră în preliminariile Europa League. Chiar dacă vor avea în faţă un adversar puternic care a terminat seyonul precedent pe locul 4, alb-violeţii îşi doresc să obţină un rezultat bun.


Ionuţ Badea, antrenorul echipei FC Argeş, spune că adversarul este favorit pe hârtie, însă pe teren se poate întâmpla orice: „Pentru mine, ca tehnician, uitându-mă peste tot parcursul Botoşaniului de până acum, este un fel de luptă David versus Goliat, dar aşteptările vor fi întotdeauna mari la o echipă ca FC Argeş. Suntem în faţa unui debut, nu mai vorbesc deloc despre trecut, suntem echipa din Liga 1, suntem echipa a căror jucători s-au transformat, după spusele unora, din jucători de Liga 3 în jucători de Liga 1, sunt pregătiţi pentru acest lucru. Mă uit la declaraţii, văd o anumită ignoranţă din partea adversarului, dar fiecare este responsabil pentru ceea ce spune. Noi ne gândim la cum vom face acest viitor împreună şi obiectivele noastre nu se vor opri niciodată aici. Suntem în faţa unui campionat de Liga 1, am făcut o propunere conducerii pentru tot ceea ce va însemna fiecare loc pe care echipa se va clasa şi vom vedea la final ce vor reuşi să facem. Ce poate fi mai frumos decât să ai o deschidere de campionat cu o echipă ce va juca în Cupele Europene!. Nu vom şti niciodată dinainte ce se va întâmpla, însă strategia clubului FC Argeş va fi întotdeauna să câştige. Pe hârtie ei sunt favoriţi, dar totul se va juca pe teren!. Orice început de campionat va egaliza cât de cât valorile şi atunci sunt sigur că avem şansa noastră. Vom avea o echipă competitivă la ora jocului. Este o situaţie specială, nu ne-am mai confruntat cu aşa ceva până acum. Toate echipele au trecut prin ceea ce trecem şi noi acum, au avut o serie de transferuri făcute cu tentă de supravieţuire, perioada de transferuri este până pe 5 octombrie. În funcţie de rezultatele pe care le vor avea, echipele vor decide dacă vor mai lua sau nu jucători. Ne înscriem în aceeaşi situaţie. Toate transferurile au fost făcute pentru a îmbunătăţi echipa şi asta s-a văzut de la primele antrenamente. Le-am oferit posibiltatea celor care au evoluat mai puţin să-şi caute alte echipe şi le urez succes în cariera lor, pe unii îi vom urmări în continuare. Toate echipele vor merge pe un fel de instint de supravieţuire pentru a începe bine campionatul. În funcţie de bugetul pe care-l vom avea la dispoziţie şi de rezultatele echipei, oricând ne putem gândi la îmbunătăţirea ei, mai ales că perioada de transferuri este deschisă până în 5 octombrie” a spus tehnicianul argeşean înainaintea duelului cu FC Botoşani
Prepeliţă: „Suntem o echipă unită”
Şi Andrei Prepeliţă, căpitanul echipei alb-violete, este optimist înaintea startului noului sezon de Liga I. Mijlocaşul argeşean consideră că forţa grupului poate fi atuul lui FC Argeş la revenirea în primul eşalon valoric al ţării după o absenţă de 11 ani. Prepeliţă aşteaptă cu mare nerăbdare meciul cu Botoşaniul: „A trecut euforia promovării, ne-am pregătit foarte bine pentru acest prim meci, greul de acum începe. Am reuşit promovarea,dar FC Argeş este o echipă cu pretenţii şi toţi ne dorim la cât mai multe succese, vrem să avem rezultate foarte bune. Ne-am pregătit foarte bine, aşteptăm cu nerăbdare debutul în primul eşalon. Atmosfera în vestiar este foarte bună. Începem un sezon nou, suntem încrezători. Am demonstrat că suntem un grup, suntem o echipă unită, atât în meciurile din sezonul regulat, cât şi în play-off. Cu aceeaşi echipă mergem in Liga 1, cu acelaşi spirit. Important este că am reuşit performanţa de a promova. Am promovat datorită rezultatelor pe care le-am avut, am învins echipe bune, pe Rapid, Petrolul. Am revenit la FC Argeş cu gândul de a juca la Liga 1, nu uit că aici m-am format, am jucat cinci ani în Liga 1. Voi ajuta şi de această dată echipa”. M.D.



5 COMENTARII

  1. Da,dar,daca urmaresti siteul oficial al clubului,si compari cu Clinceniul,de exemplu,nu poti sa remarci,ca acestia din urma l-au transferat pe Gardos,iar,pitestenii au” transferat” un magazioner.Adica,cati cu mapa,cati cu sapa.Daca astea sunt transferurile lui Gentea si Badea,e clar,de ce FC ARGES,e principala favorita la retrogradare.Slabi,foarte slabi.

  2. la cat a jucat Gardos,e posibil sa descoperi ca a jucat mai mult magazionerul.
    Eu am inteles ca s-a completat stafful cu un preparator de prin Italia
    Bafta baieti

  3. vom pierde fara discutie azi. FC Arges sub Badea arata foarte rau, echipa nu joaca, nu au scheme de joc, nu ‘vad’ poarta adversa, e un chin sa vezi Argesul jucand. Calificarea a fost norocoasa, fara golul Rapidului cu Turris acum ne pregateam de derbyul cu Mioveni.

  4. Un grup unit poate obține rezultate foarte bune.Este primul meci ,mult trac dar pot obține un rezultat bun daca vor respecta indicațiile conducerii tehnice.In anii de glorie echipa se autodepasea prin efort și tehnicitate!Hai Argeșul!

  5. Grea viața in liga1,echipa nu are pregătire fizica trebuie integrați din mers toti jucătorii veniți,timpul presează. Atenție mare la fazele fixe!Sunt jucatori care trebuie trimiși de unde au promovat !E mult de munca!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.