Asistenta medicală a murit de COVID-19

0



S-a înregistrat primul deces din cauza SARS CoV 2, în rândul cadrelor medicale din Câmpulung. O asistentă de 47 de ani care îşi desfăşura activitatea în Secţia Ginecologie s-a stins, sâmbătă dimineaţa, pe un pat din Spitalul Judeţean Argeş. Femeia a fost confirmată pozitiv, pe 3 august.


A.V. avea 47 de ani. Aceasta era cadru medical la Secţia Ginecologie de la Spitalului Câmpulung.În urmă cu 3 saptămâni, A. V. a fost diagnisticată cu SARS-CoV-2 şi a fost internată în Spitalul Câmpulung unde a beneficiat de tartament în cadrul ATI. Viaţa femeii nu a putut fi salvată, astfel că după ce a fost intubată la Câmpulung, pe ultima sută de metri a fost transferată la Piteşti, la Spitalul Judeţean. Pacienta avea hipertensiune, probleme cardiace şi obezitate, după cum spun cadrele medicale. A.V., a decedat sâmbătă dimineaţa, la Spitalul Judeţean Argeş.
„Pacienta a fost adusă prin transfer de la Spitalul Municipal Câmpulung, vineri după-amiază în stare foarte gravă. A fost intubată fiind internată la Secţia de Anestezie şi Teraie Intensivă. Sâmbătă dimineaţă a intrat în stop cardio respirator survenind decesul” a declarat Mihaela Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti. Asistena medială a fost confirmată pozitziv pe data de 3 august fiind internată la Sptalul Municipal Câmpulung acolo unde era angajată de ani buni. A fost transferată când starea ei era critică. B.Radu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.