Controale în autobuze și societăți!

1
0

       Instituția Prefectului anunță că, au fost continuate acțiunile de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru prevenirea răspândirii Sars-Cov-2. M.S. 

Astfel, verificările în mijloacele de transport în comun, în complexele comerciale și în zonele aglomerate efectuate de polițiști, jandarmi, polițiștii locali și pompierii argeșeni au au avut următoarele rezultate:

 

În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au verificat 593 de  persoane si 98 societati comerciale cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, au  legitimate 327 de persoane,  precum si 185 de autoturisme. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate  32 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4 400 de lei.

Totodata, în urma acțiunilor de control efectuate de  jandarmi, au fost aplicate 3 amenzi contraventionale, in valoare de 2000 de lei  și 2 avertismente persoanelor care nu au purtat masca de protecție în conformitate cu prevederile legale.

De asemenea, pompierii argeșeni au verificat  6  societăți comerciale și 93 de persoane fizice. Dintre acestea din urmă, 5 au fost surprinse nerespectand masurile de protecție individuală în spații închise,  în conformitate cu prevederile legale, fiind sanctionate cu avertisment.

 

1 COMENTARIU

  1. Din păcate, presa (mass-media) române sunt „parte” la cea mai gravă încălcare a Drepturilor Universale ale Omului din Istoria contemporană a Omenirii de la adoptarea Cartei Națiunilor Unite (1945) şi adoptarea Declarației Universale a Drepturilor Omului (1948), la care România este parte cu alte 192 state ale Lumii ! Actuala legislație a PANDEMIEI Covid19 din România este o bătaie de joc la adresa Drepturilor cetățeanului înscrise (şi) în Constituția României, actualmente(24 aug.2020) în vigoare ! Practic, Guvernul Orban (2020) îşi bate joc de cetățenii României sub pretextul combaterii PANDEMIEI Covid19 !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.