Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA
Subiectele zilei

Articole »»» »»» »»»

20 Comentarii:

 1. 1

  antipsd

  omule, esti obsedat de psd, cand afirmi ca Gentea este bun pentru primarie, ai in vedere „reusitele” altor psd isti din arges, de genul Nicolescu, Pendiuc, Serban valeca ? Dumneata care tot proslavesti psd ul esti multumit de cum arata pitestiul? Orasul este tot o mizerie, fabricile au fost inchise, drumurile sunt la fel ca acum 10 ani. spitale pline de mizerie, ma intreb pe ce lume traiesti, desigur pe cea a psd ului..

 2. 3

  trivaleanu

  Urmez exerciţiul de analiză propus: Şerban Valeca şi dr. Dan Manu, oameni cu cv-uri profesionale şi politice solide, au fost ejectaţi pentru a-i face loc lui Mânzână, un politruc mediocru. Sau comparaţiile sun valabile doar când analizăm psesedişti (cei mai frumoşi, cei mai buni, etc.) în comparaţie cu ceilalţi?
  P.S. Fiindcă văd că se insistă cu argumentul hilar despre cum a promovat FC Argeş cu sprijinul lui Gentea, la debutul în prima ligă am luat bătaie de la modesta UTA. Deci Gentea de de vină, nu are capacitate să ţină Argeşul în prima ligă! La fel Georgescu, a ratat promovarea cu Mioveniu după ce a cheltuit o groază de bani. După logica asta, nu trebuie votaţi!

 3. 4

  Coco

  Sa te puna Dancila director la RATEN e motiv de mandrie sau, cum fac azi cam toti PSD-istii, e mai bine sa te faci ca uiti…Banuiesc ca asta intra la „repartitii guvernamentale”, asa cum ne anunta editorialistul astazi ( citesc ca director adjunct a fost numit in 2012, tot sub guvernare PSD)
  Nici un cuvant despre Minzina, candidat la o functie mai importanta decat cea de primar. O fi din cauza ca-l incurca CV-ul acestuia, extrem de subtire?
  Legat de FC Arges, cautati interviul dat de Gica Dobrin in GSP, veti afla cum a fost tratata de oficialii clubului in ultima perioada!

 4. 5

  Anonim 3

  Cu scopul de a sprijini candidatul PSD, dl. Smeoreanu vine cu o mare parte din editorialul trecut, pe care o lipește de două citate generoase dintr-o carte. Dar ce carte!
  În rezume-ul cărții „Cunoașterea inutilă”/JF Revel de pe elefant.ro, parțial și pe humanitas.ro se arată: „De ce „cunoasterea inutila”? Pentru ca, din cat au fost (si sunt) mai multe, mai variate si mai elocvente adevarurile, marturiile, dovezile privind atrocitatile comunismului, cu cat sunt mai mari si mai sigure posibilitatile de cunoastere, analiza si difuzare democratica a informatiei, cu atat ele au fost mai ocultate in mass-media occidentale, intru apararea falimentului ideologic si politic al marii utopii instaurate in 1917. Revel aduce nenumarate exemple de asemenea masacrari ale adevarului, in invatamant, in presa scrisa si audiovizuala, ba chiar si in cercetarea stiintifica: de la trecerea sub tacere a Terorii din timpul Revolutiei Franceze pana la campaniile din America impotriva presedintelui Bush senior, de la cotidianul L’Humanite din perioada stalinista pana la „cazul Heidegger” ori justificarea sangerosului comunism tribal din tarile Africii, de la optiunile politice stupefiante ale unor laureati Nobel pentru stiinta pana la marile scandaluri de presa din Franta, Anglia, Germania sau Italia anilor ’60-’80.”

  Stranie alăturare pentru a sprijini candidatul unui partid roșu, continuator prin reprezentanții de eșalon doi ai partidului comunist de tristă amintire; pentru aceasta au luptat tinerii în decembrie’ 89 și un întreg popor nu a dorit doar” socialism cu față umana”?

  Editorialistul menționează, ca argument științific în favoarea editorialului său, că a făcut cercetare documentară de… CV-uri (unde o fi investigatia/documentarea gazetareasca?) Se pare însă că a uitat de orientarea ideologica a cartii, pe care o numește biblia sa și din care dă citate care umplu jumătate de editorial.

 5. 6

  Normăleanu

  Ne bazăm pe faptul că în Pitești, în ultimii 30 de ani, nu s-au schimbat decât bordurile. Rămânem bazați și nu uităm că în această perioadă eternii Pendiuc și Nicolescu și-au îmbogățit CV-urile impresionante cu încă o facultate, cea de la Colibași. Ne uităm pe oferta pentru Pitești și vedem pe tarabă aceeași marfă expirată, degradată, stricată, dar nu punem mâna, pentru că nu vrem să ne murdărim și așteptăm bazându-ne pe faptul că peste patru ani vor veni alții. Și tot așa…

 6. 7

  Anonim 2

  Efect de bumerang = efect invers celui scontat, situație când un act de ostilitate, un argument se întoarce împotriva autorului său. (< fr., engl. boomerang, germ. Bumerang)
  Domnule Semoreanu, prin insistenta cu care il sustineti pe Gentea, ajungeti sa ii agasati pe cititori (indiferent de optiunile politice) si bumerangul opiniilor se intoarce impotriva dumneavoastra.
  Pitestiul are nevoie de un bun gospodar si nu de un "geniu".
  Am terminat cu multi ani in urma liceul N Balcescu si aveam in clasa un coleg pe care il numisem chiar "Geniul". Era olimpic la matematica (emeritul profesor Minasian se ocupa de el), a intrat fara examen la facultatea de Aviatie, apoi a lucrat la Fabrica de Avioane Brasov, dar ca om si coleg era cu "capul in nori".
  A venit la scoala, incaltat cu doi "bascheti" diferiti. Alta data a venit cu punga de gunoi, lasata de mama sa la usa, in loc sa-si ia sacosa cu treningul. Cand mergea la WC de multe ori nu isi inchidea fermoarul. Si multe alte ineptii. Ce mai, un destept dar un distrat-aiurit.
  Ori despre domnul Gentea, desteptul lumii, nu stim daca are si aptitudini de gospodar, iar ce este si mai important, pare ca este SLUGA PSD, fara sa comenteze nimic sau sa aiba o parere personala si atunci va fi "ghidat" in tot ce face de tatucul Minzana. Nu avem nevoie de asemenea "destepti. Dixit!

  1. 7.1

   Anonim

   Corect. Sa-l luam de exemplu pe Iohannis, prost la carte (de abia a ajuns profesor suplinitor) dar bun gospodar in oraselul Sibiu. Ce sa le mai cerem sa arate mediile…

   1. 7.1.1

    anonim2

    opiniatimisoarei.ro:
    „Klaus Werner Iohannis s-a nascut in 13 iunie 1959, la Sibiu. Este casatorit cu Carmen Iohannis, ei neavand copii. A absolvit, in 1983, Facultatea de Fizica din cadrul Universitatii „Babes Bolyai” din Cluj-Napoca, in urmatorii cinci ani fiind profesor la diferite scoli si licee din Sibiu. Din 1989 pana in 1997, a fost profesor de fizica la Colegiul National „Brukenthal” din Sibiu. intre 1997 si 1999 a fost inspector scolar general adjunct, iar intre 1999 si 2000 a fost inspector general… S-a lansat in politica in 2000, scrie MEDIAFAX, cand FDGR a decis sa aiba un candidat propriu la Primarie, cu scopul de a obtine mandate de consilieri locali”.

    1. 7.1.1.1

     Anonim

     Domne ce mai minte lumea eu am crezut asta cu suplinitu. Da cu fdgr o fi adevarat, da cu infierile da cu casele sau tot asa minte lumea. Cre ca a avut si note bunicele ca pare destul de aproape inteligent.

     1. 7.1.1.1.1

      Anonim 99

      Cu crezutu’, cu auzitu’, cu o fi, cu pare… este altceva. Binele coexistă cu răul în societate, iar informarea cu dezinformarea, așa că alegerea adevărului de minciună prin selectarea surselor de informare, precum și informarea din mai multe surse credibile, este sarcina fiecăruia dintre noi. Ca să fim informați și să nu dezinformam pe alții, la rândul nostru, ca „răspândaci”.

     2. 7.1.1.1.2

      Nicu

      Cu siguranta porti si acum sapca aia a noastra model 89, strigi si acum la copii „”Fiecare la scara lui ” si ii reclami pe toti vecinii la partid. Esti probabil contabil si in „particoler” administrator de bloc. Sunt convins ca in anii 90 te-ai dus sa te angajezi la Prefectura si le-ai aratat cu mandrie proletara ca ai avut media 10 la purtare.

 7. 8

  Anonim

  Nicule esti…ca noaptea confunzi

  1. 8.1

   A. Riciu

   Auzi măi p. bleagă. Înțeleg că bați înspre mine, A Riciu. Puțică, îți trebuie vreo 50 de ani (lumină!) ca să mă ajungi. La Prefectură m-au chemat/rugat, nu m-am dus eu. Da, media 10 pe facultate, nu la purtare. Fraiere, nu port șapcă, mi se spune doctorul ca urmare a faptului că sunt foarte curat și port haine corespunzătoare vârstei și modei. Sunt modern și în comportament și în gândire dar nu pot suporta javrele mondialiste (habar nu au despre ce e vorba, doar așa, că e în trend) și neiubitoare de țară. Așa că mai taci dracului din gură că te faci de rahat. Aviz amatorilor!

   1. 8.1.1

    Anonim1

    Mă scuzați că trebuie să vă spun că folosiți un limbaj neadecvat pentru un om așa de deosebit.
    Puteați să fiți prefect, doctor, etc., dar nu ați dorit. Totuși, lumea vă spune doctor pentru că sunteți „foarte curat” și purtați „haine corespunzătoare vârstei și modei”. Dar dv. aveți altă specializare.
    Sunteți „modern și în comportament și în gândire”.
    Dv. vă citiți comentariile înainte de a le publica?

 8. 9

  A. Riciu

  Dar dv. citiți ce scrie ipochimenul Nicu? Nu obișnuiesc să rămân dator unor inși care postează ironii de doi bani, minciuni și jigniri la adresa mea. În plus, îmi pune în cârcă orice comentariu anonim care nu este pe placul ,,dreptacilor”. Da, îmi citesc înainte comentariile și așa voi proceda mereu cu asemenea specimene.

  1. 9.1

   Anonim

   Bravo, Riciule, i-ai ținut la respect pe ,,căcănii” aproape de unul singur (parțial, împreună cu CVititor). Nu prea au mișcat in front. Nu te lăsa! PSD-ul trebuie să te premieze. Și Smeoreanu!

  2. 9.2

   Anonim1

   Nicu a răspuns unuia „Anonim”, iar A. Riciu a sărit ca ars. V-a „mirosit” corect. Sunteți ba Riciu, ba anonim, hotărâți-vă.
   Ironia nu ar fi chiar așa de rea – este arma oamenilor deștepți, nici pamfletul (parcă odată intenționați să faceți parte dintr-un club de satiră, de ironii fine).
   Insultele, injuriile, limbajul vulgar sunt de ocolit.

 9. 10

  A. Riciu

  Păi aici e problema, că eu nu eram ,,anonimul” iar numitul Nicu bătea câmpii cu niște amănunte dintr-un comentariu al meu la un articol anterior. D’aia l-am taxat, cam dur, mi-a scăpat, și uite îi prezint și scuze…nu că n-ar fi greșit…dar treacă de la mine. P.S. Rog să nu mai fiu ,,încărcat” cu comentarii anonime. Eu mi le asum. Păi dacă l-am ,,semnat” p’ăsta care e atât de vitriolant?

  1. 10.1

   Anonim

   Putem fi „anonimi”/cu pseudonim/cu nume adevărat – tot niște „omuleți” suntem, bieți trecători prin această viață. Nu numele, ori lipsa lui, asumarea sau neasumarea, ne scuză limbajul.

Comments are closed.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
quixproc.com deneme bonusu veren siteler
rinabet giriş
venüsbet
hilarionbet
rinabet
casino siteleri
deneme bonusu veren siteler
deneme bonusu veren siteler
istanbul escort
porno
esenyurt escort
antalya escort
escort antalya
gebze escort kurtköy escort maltepe escort
rokettube
betticket
deneme bonusu veren siteler
casino siteleri
deneme bonusu veren siteler
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .