Remiză după două bare!

0
  • Liga 2, Etapa 1: ASU Poli Timişoara – CS Mioveni 0-0



CS Mioveni s-a întors cu un punct din deplasarea de la Timişoara, deşi echipa antrenată de Claudiu Niculescu putea câştiga partida. Glben-verzii au trimis de două ori mingea în bară, dar şi gazdele au avut ocaziilor lor şi au controlat o perioadă mai bună, jocul.


Lipsa de omogenitate în echipă, s-a văzut la acest prim joc al Mioveniului, timpul scurt pe care Niculescu l-a avut la dispoziţie pentru a-i integra pe nou-veniţii nefiind suficient. În echipa oaspete au fost astfel şase jucători noi, singurul care a lipsit fiind atacantul Negruţ, care a fost suspendat. În poartă a fost aşadar Popescu, în centrul apărării a jucat Iacob, la stânga Constantin, iar la mijloc s-au aflat Marinescu, Toma şi Szilard.
Timişorenii au început tare meciul de sâmbătă, dar nu au avut ocazii, în tip ce argeşenii au ratat oportunităţi bune de a înscrie. Marinescu a fost primul care a şuatat periculos de la 20 m după o combinaţie pe 16 m, apoi Toma a urcat în viteză, în dribling pe dreapta, dar şutul la colţul scurt a fost reţinut, iar în minutul 18, şutul lui Constantin de la 20 din poziţie bună, după o combinaţie la care au mai participat Coşereanu şi Marinescu a fost slab. Cea mai mare ocazie a primei reprize i-a aparţinut lui Massaro, italianul Mioveniului şutând direct în transversală din lovitură liberă de la 25 m. La această fază mingea a cazut apoi lângă portar, cerându-se gol, dar arbitri au lăsat jocul să continue, nevăzând dacă balonul a intrat în poartă sau nu. Gazdele au început bine şi repriza a doua, iar Axente şi Scutaru trec pe lângă deschiderea scorului. Apoi Popovici trage mult peste din centrul careului, iar Popescu respinge din vinclu şutul plasat al lui Pamfile. Plajonza ratează şi el după ce a rămas singur cu Popescu, iar meciul se încheie cu o nouă bară, tot a lui Massaro, şi tot din lovitură liberă, italianul nimerind de data aceasta bara la vinclu, după care mingea a căzut în capul lui Pamfile, aflat pe linia porţii şi a ieşit în corner.
Pentru CS Mioveni este un punct bun, câştigat la Timişoara, galben-verzii arătând promiţător, iar semnele sunt îmbucurătoare, după ce lotul va fi completat, iar jucătorii vor avea mai mult partide în picioare. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.