Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş |
miercuri, 25 noiembrie 2020
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.
trai 930x122-01
produse
fermieri-produse_600x300

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

2 Comentarii:

 1. 1

  Mushkodici

  2
  1

  Si toate promisiunile astea frumoase le va indeplini Minzina (politician evadat din PRM si debarcat pe o functie politica mai insemnata in PSD)?

  Acest Agamita Dandanache pitestean are doar gura mare.

  Reply
 2. 2

  Anonim 2

  Sa ne spuna acest MASCARICI al politicii argesene, cat este “parandaratul” pe care l-a incasat sau il incaseaza la fiecare lucrare finantata din banii nostri, ai argesenilor, ai romanilor, ca doar nu aduce el bani de acasa pentru aceste lucrari.
  Va spun sincer, ca mintea lui Minzana este ca a unui copil de 14-15 ani (infantil).
  Cum sa-l aleaga argeseni pe acest bufon? Fratilor ne-am pierdut de tot uzul ratiunii?

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2020 România. All rights reserved.Curierul Zilei