Prepeliță: ”Trebuie să ne adunăm și să strângem puncte”

0



La finalul meciului de vineri seară, cu Gaz Metan Mediaș, pierdut de piteșteni cu 2-0, Andrei Prepeliţă, mijlocașul echipei FC Argeş, era foarte dezamăgit de rezultatul final. Căpitanul argeșenilor spune că alb-violeții trebuie să învețe din aceste eșecuri și să nu mai repete greșelile făcute în primele două etape jucate din această ediție de campionat.


Prepeliţă este convins că echipa va reuşi să depăşească acest moment dificil: ”În prima repriză cred că am controlat jocul. Până la cornerul lor nu ne-au pus nicio problemă. Am făcut două greşeli şi am luat bătaie cu 2-0. E frustrant, dar trebuie să învăţăm din greşeli şi să ne adunăm, pentru că trebuie să strângem puncte. Nivelul este bun. Nu cred că e un ritm care să îi dea pe spate pe cei din spatele televizorului, dar asta e situaţia. Echipele nu au avut timp de pregătire, se joacă şi pe căldură…. Dar încercăm să ajungem la o pregătire cât mai bună şi să oferim un ritm mai bun de joc” a declarat Prepeliță, la flash interviul de după terminarea partidei.
Năstăsie, nefolosit
În confruntarea de vineri seară, cu Gaz Metan Mediaș, pierdută de FC Argeș cu 2-0, Ionuț Badea, antrenorul echipei din Trivale, nu l-a folosit nici un minut pe mijlocașul Ionuț Năstăsie, autorul golului doi din partida de debut cu FC Botoșani, pierdută de argeșeni cu 2-3. Absența lui Năstăsie din primul 11-ce a surprins suporterii argeșeni care se așteptau să-l vadă în teren pe mijlocașul argeșean, având în vedere faptul că acesta este un jucător de execuție care avea un moral bun după reușita cu Botoșani.
Înlocuiți după doar 1 minut
Antrenorul Ionuț Badea l-a ținut în teren pe atacantul Jose Andre Cozma doar 1 minut în confruntarea cu Gaz Metan Mediaș. Tehnicianul a preferat să-l schimbe pe juniorul de doar 18 ani cu experimentatul Georgian Honciu. La fel a procedat și antrenorul Mediașului, Dusan Uhrin, cu juniorul Ștefan Dogaru(16 ani) care a fost înlocuit tot după doar 1 minut cu Naser Chamed.
Regulamentul FRF prevede ca echipele să înceapă meciul cu doi juniori U 21 în teren, eligibili pentru naționala de tineret, însă doar unul fiind necesar să fie pe teren pe tot parcursul meciului. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.