2 reguli de aur pentru plasarea de pariuri sportive de succes

0
0



Popularitatea caselor de pariuri crește în fiecare zi. În același timp, mulți jucători reușesc să câștige sume decente din pariuri sportive.

Este o oportunitate unică de a te bucura de victoria echipei tale preferate în timp ce îți îmbunătățești starea financiară. Cu toate acestea, fiecare pariu ar trebui să fie cât mai bine studiat. Toată lumea poate învăța câteva reguli simple referitoare la plasarea de pariuri sportive de succes. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să înveți cum să îți controlezi emoțiile și să gestionezi cu pricepere bugetul. Înainte de a investi bani, trebuie să studiezi cu atenție coeficienții și predicțiile experților.

Impresia că pariurile sportive îți pot oferi un venit regulat este cea mai mare și cea mai groaznică greșeală făcută de jucătorii începători. Nu poți câștiga la pariuri mereu. Pariurile pot fi un hobby, dar nu un loc de muncă stabil. Chiar dacă ești profesionist și reușești să învingi casele de pariuri, pariurile ar trebui să fie totuși un hobby plăcut, care nu îți oferă altceva decât venituri suplimentare.

Dacă îți fixezi ca obiectiv câștigarea tuturor pariurilor, atunci vei înregistra  pierderi, datorii și vei intra în depresie. Desigur, fiecare are o părere foarte bună despre sine ca (așa funcționează subconștientul nostru), dar, crede-ne, și pariorii bine pregătiți au pierdut fiindcă au crezut că este posibil să câștige mereu la pariuri sportive. Gândește-te la pariuri ca la o șansă de a te distra sau de a obține venituri suplimentare datorită respectării celor mai simple reguli de pariere. Aceasta este o modalitate sigură de a rămâne în top.

Alege casa de pariuri potrivită și continuă să exersezi

Primul pas al oricărui parior începător este alegerea unei case de pariuri. Acesta este un pas important, întrucât casa de pariuri selectată corect este cheia unor pariuri de succes pe termen lung.

Mai jos îți prezentăm câteva caracteristici, ale unei case de pariuri  pe care o alegi corect:

  • Rapiditate și modalități de comunicare convenabile, deoarece uneori trebuie să pariezi în câteva secunde;
  • Reputație și fiabilitate bună, deoarece limitele și plata efectivă a câștigurilor depind de aceasta;
  • Garanția confidențialității și existența unor regulilor de pariere transparente;
  • Bonusurile și ofertele de bun venit constituie un mare avantaj. În acest sens, te sfătuim să reții că fiecare bonus la Betano este foarte atractiv.

După ce aleg o casă de pariuri, majoritatea pariorilor se grăbesc să depună bani în cont  și să facă pronosticuri sportive. Aceasta este o greșeală gravă. Cel mai probabil, bugetul se va risipi repede. Atunci când alegi o casă de pariuri, este mai bine să nu te grăbești, ci să te prefaci că joci. Ia o bucată de hârtie și joacă pe ea. Înregistrează toate evenimentele, cotele și sumele pe care dorește să le alegi când vrei să pariezi la o anumită casă de pariuri. În acest fel îți poți testa teoriile, abilitățile analitice și calcula numărul de pariuri  câștigate fără a utiliza bani reali. Analizează rezultatul dintr-o lună sau două. Dacă este trendul pariurilor de pe hârtie este pozitiv, poți trece la pariuri bani reali: probabilitatea de câștig este mai mare. Un astfel de exercițiu te va ajuta să economisești bani, nervi și îți va oferi, de asemenea, posibilitatea de a încerca diferite strategii.

Înțelege importanța împărțirii bugetului

Atunci când iei decizia de a trece la bani reali, trebuie să determini suma pe care ești dispus să o riști. Este imposibil să garantezi un rezultatul pozitiv al pariurilor, așa că ar trebui să fii pregătit sufletește pentru pierderea fondurilor investite. În orice caz, nu ar trebui să pariezi ultimii bani în speranța unei victorii rapide. În cazul unei pierderi majore o singură dată sau a unei serii de pariuri nereușite, este posibil să îți dorești să cheltuiești fonduri suplimentare pentru a-ți recupera banii. Acest lucru ar trebui evitat cu orice preț.

Una dintre principalele reguli la jocurile de noroc în sport este să aștepți ceva timp și să începi din nou, cu mintea limpede, fără să te mai gândești la pierderile anterioare. Cea mai frecventă și, de regulă, o greșeală fatală pentru bugetul tău este parierea întregii sume. Astfel de pariuri se plasează în general sub influența emoțiilor și cu speranța de a avea noroc. Și norocul este unul dintre ultimii factori de succes în pariuri.

Strategia fixă este una dintre cele mai sigure și ușoare tactici de gestionare a bugetului. Ea reduce la minimum riscul de risipire a bugetului. Esența strategiei fixe este că fiecare pariu are o sumă clar definită, de obicei 1-3% din bugetul de start. De exemplu, un parior a depus 1.000 de lei în contul de pariuri și a stabilit o rată de 2%. Deci, de acum înainte, fiecare pariu la orice eveniment sportiv va fi de aceeași sumă – 20 lei. De asemenea, există o opțiune fixă îmbunătățită, atunci când bugetul inițial crește cu 25%, mărimea ratei fixe crește, de exemplu, la 2,5% din buget. Acestea fiind zise, îți urăm mult succes!