Cisterna cu GPL a ajuns pe contrasens!

0



  • Pe A1 la kilometrul 86

Accident teribil, ieri dimineață, pe A1. La kilometrul 86, pe sensul de mers Pitești – București, o cisternă care transporta gaze inflamabile a rupt glisiera şi a ajuns pe contrasens. Din feri­cire, din sensul opus nu venea nicio maşină în acel moment, altfel, impactul ar fi fost fatal!


Mihai P. de 32 de ani din comuna Bogaţi conducea ieri, o cisternă încărcată cu gaz petrolier lichefiat (GPL), mergând către Capitală. Se spune că cel de la volan ar fi aţipit, preţ de câteva clipe, moment în care a scăpat autovehiculul de sub control. S-a întâmplat la kilometrul 86, unde cisterna a rupt glisiera metalică ce desparte cele două sensuri de mers, pe o porţiune de peste 30 metri şi a ajuns pe sensul opus. Şoferul a reuşit să oprească mastodontul pe banda se urgenţă a sensului opus, după ce a mers pe contrasens peste 100 de metri.
Cel de la volan a scăpat nevătămat, dar a tras o spaimă teribilă. În timpul cercetărilor efectuate de poliţiştii de la A1, conducătorul auto a suflat în etilotest şi s-a stabilit că nu a consumat alcool. Chiar şi în aceste condiţii, conform procedurii, în cazul şoferilor care transportă substanţe periculoase, Mihai P. a fost dus la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge pentru a se stabili cu certitudine că nu a  consumat alcool înainte de a urca la volan.
Traficul a fost blocat o vreme pe A1 din cauza evenimentului rutier. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.