Motociclistul a murit după ce a ucis pietonul!

0



  • Din cauza vitezei excesive



Accident cu doi morți petrecut vineri seara pe DN 7C, la ieșirea din Bascov către Merișani! Un tânăr motociclist care circula cu viteză excesivă a lovit un pieton care traversa neregulamentar. Impactul a fost extrem de violent și atât pietonul cât și motociclistul au murit pe loc! După tragedie, au apărut în mediul online imagini în care se observă cu tânărul în vârstă de 31 de ani, conducea cu viteză foarte mare.


Claudiu Mihai Frîncu, de 31 de ani, din Pitești, conducea o motocicletă sport (Kawasaki Ninja), pe DN 7C, pe raza localității Bascov, din direcția Pitești către Curtea de Argeș.  La un moment dat, în faţa vehiculului pe două roţi a apărut Vasile Stan, de 63 de ani, din comuna Merişani. Bărbatul traversase până la jumătatea şoselei când a fost izbit în plin de motocicletă. În urma impactului, pietonul a fost proiectat în şanţ unde a murit pe loc. Se spune că omul de întorcea de la preot unde vorbise pentru prastasul soţiei, decedată în urmă cu un an. Motocicleta s-a răsturnat iar tânărul care o conducea a murit și el, pe loc.
Dezvăluiri ale martorilor
Un şofer aflat în trafic a povestit ulterior că tânărul conducea extrem de riscant. „Veneam de la Bucureşti. La calea ferată, aici pe dreapta, am încercat să trec uşor. El a trecut pe lângă mine ca săgeata, aşa făcea şi se şerpuia. Un copilaş mic… Am zis, măi ăsta nu ajunge departe! Cât am mai făcut, 500-600 de metri? Am auzit că a mai omorât şi pe nenea ăsta care este localnic de aici”, povestea şoferul de TIR.   „Doar am auzit o bubuitură şi am văzut când s-a rostogolit motocicleta de două ori şi a fost aruncată acolo”, a zis o martoră.  „Din curte am auzit două bubuituri, una, şi cealaltă la o distanţă de câteva secunde. Am crezut că sunt două sau trei maşini, în lanţ, după bubuitura care a fost. Am ieşit din curte şi am văzut băiatul de pe motocicletă şi toată lumea spunea că nu mişcă. Era băgat la gura de canal. Pietonul ştiu că este cineva de aici, din sat” a adăugat o tânără localnică.
Vehiculul nu era înmatriculat!
Poliţiştii Serviciului Rutier Argeș au stabilit că tânărul conducea o motocicletă neînmatriculată. Cumpărase vehiculul de puţin timp şi deşi circula cu el, hotărâse să îl înmatriculeze la anul, pe motiv că nu mai era mult din acest sezon, când o mai putea folosi. La rândul lui, pietonul a avut o parte din vină. Bărbatul a traversat prin loc nepermis, fără să se asigure. Trebuie spus însă, că în zonă nu sunt treceri de pietoni. La scurt timp după tragicul accident au apărut imagini filmate în care se vede că tânărul rula cu viteză foarte mare. Ieri Claudiu Mihai Fâncu a fost condus pe ultimul drum. De la Biserica Mavrodolu, din Piteşti, unde a fost depus sicriul a fost condus de un convoi format din zeci de motociclete, dar şi rude şi membrii ai familiei. Ca să poată trece întreg alaiul, poliţiştii au oprit circulaţia pentru puţin timp.  M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.