Alprom demontat de hoţii de fier

0





Jandarmii argeşeni au descoperit pe platforma Alporm mai mulţi hoţi de fier vechi. Aceştia au sustras dintr-o hală, un motor pe care l-au tăiat în bucăţi pentru a-l vinde la fier vechi. Valoarea prejudiciului este imensă!


Este ştiut faptul că hoţii de fier vechi provoacă mai multe pagube decât câştigă ei din vânzarea componentelor. O patrulă de jandarmi a fost anunţată luni, că mai multe persoane de etnie romă se află la sediul platformei Alprom, la furat. Oamenii legii au găsit doar o căruţă cu o femeie în vârstă de 48 de ani, din comuna Merişani. În atelaj erau mai multe componente metalice. În timpul cercetărilor, jandarmii au stabilit că romii au sustras un motor evaluat la 1.000.000 lei. Ca să-l poată vinde la fier vechi, l-au tăiat bucată cu bucată, distrugându-l. Pe numele femeii au fost întocmite actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cazul fiind preluat polițişti din cadrul Secției 2 Pitești, în vederea continuării cercetărilor. Oamenii legii încearcă să dea de celelalte persoane care au însoţit-o pe femeie şi care au reuşit să fugă până la sosirea jandarmilor.
Nu este primul caz de hoţi depistaţi pe platforma Alprom, mare parte din bunurile aflate în conservare fiind furate sau distruse de cei certaţi cu legea. M. Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.