Fost viceprimar prins beat la volan!

0





Film de comedie pe străzile din comuna musceleană Lereşti. În rolul principal s-a distribuit, singur, un fost vice al localităţii, un om care acum, are pretenţia să intre în consiliul localităţii. Dragomir Onu, este un om cunoscut în zonă, asta poate şi datorită faptului că de-a lugul anilor în care a fost viceprimar sau consilier local, a fost un personaj foarte vocal. Acum, se pare că Onu, şi-a cam pierdut vocea, asta pentru că, a produs un accident rutier, pe raza localităţii, în timp ce conducea băut, distrugând două maşini, una a lui şi cea de-a doua a unui tânăr de 20 de ani din comună.


Onu se deplasa cu masina dinspre centrul comunei spre Voina. La un moment dat, a pierdut controlul asupra autoturismului şi s- lovit de un Logan, care era condus de un băiat de 20 de ani tot din comună. Din impact, din fericire, nu s-au înregistrat victime, ci numai pagube materiale. La faţa locului au sosit cadrele Secţiei de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăţ, competente teritorial, care au testat şi conducătorii auto.La Onu, surpriză, avea o concentraţie de alcool de 0,78 mlg/l alcool pur în aerul expirat, ceea ce ar însemna dublu în sânge.
Pentru consum de alcool, pe numele lui Onu a fost întocmit dosar penal, iar permisul i-a fost suspendat până la finalizarea cercetărilor.  B.Radu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.