Liga 2: Au urcat pe 8

0





În ultimul meci al etapei a 4-a, disputat marţi seară, ”U” Cluj a fost condusă pe teren propriu de Unirea Slobozia, însă a revenit chiar în minutele înaintea pauzei, iar în partea secundă a mai marcat o dată pentru o victorie cu 3-1. Toma a deschis scorul din penalty în minutul 12, dar Gavra a egalat în minutul 42. Dumbrăvean şi-a marcat un autogol după pauză, iar Filip a stabilit scorul final în minutul 59. Ardelenii obțin astfel primul succes pe Cluj Arena în acest sezon, iar Costel Enache debutează cu victorie ca antrenor al Universității. Cu această victorie U a urcat pe locul 8, având6 puncte.
Cupa României:
Se reprogramează sau se decide la masa verde
Partida dintre Unirea Bascov şi Vediţa coloneşti din turul 2 al Cupei României nu s-a mai disputat miercuri, din cauză că rezultatele ultimei testări de coronavirus a echipei Unirea Bascov au expirat chiar miercuri în ziua meciului, iar protocolul spune că, într-o astfel de situație, formația în cauză trebuie să aibă noi rezultate, fiindcă cele vechi nu mai sunt valabile. Unirea a efectuat ieri noua testare, însă nu a avut rezultatele la ora meciului, astfel că nu a fost programată. În rezultatele acestui tur publicate pe frf.ro, meciul este trecut cu roşu, la neprogramări, ceea ce înseamnă că s-au putea decide la masa verde şi nu reprogramat. Totuşi o decizie va fi luată cât de curând. Ieri, oficialii echipei din Bascov au anunţat: “Astăzi au sosit rezultatele la testele de Covid 19 efectuate de către staff-ul tehnic împreună cu lotul de jucători. Toate au fost NEGATIVE. FELICITĂRI tuturor pt profesionalismul de care ati dat dovada.”
Europa League
FCSB a cerut amânare
După ce a jucat duminică cu FC Argeş, FCSB a anunţat noi cazuri de COVID la echipă, astfel că bucureştenii au cerut amânarea meciului cu Sloban Bratislava din Turul 3 al Europa League. Partida ar trebui să se desfășoare joi, 24 septembrie, de la ora 20.30. În schimb CFR Cluj va evolua astăzi, de la ora 20.00, în deplasare la Djurgarden (Suedia), meciul fiind transmis de Digi şi Look. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.