“Sper că obţinem cât mai repede o victorie!”

0



  • După Ayza, CS Mioveni a adus un alt brazilian cu care vrea să facă performanţă



Cel de-al doilea jucător strain pe care CS Mioveni l-a adus în această vară este Guilherme Gomes Garutti un fundaș central de 26 de ani, brazilian, care ultima dată a fost legitimat la Sertaozinho.


Garutti a jucat în acest an şi pentru Aparecidense. CS Mioveni este prima echipă din afara Braziliei pentru care va juca, după ce până acum a mai făcut-o și pentru Marilia, Guarani, Barretos, Oaste, Anapolina sau Portuguesa.
Brazilianul care are şi cetăţenie italiană a venit de două săptămâni la Mioveni, iar la meciul trecut, cu Metaloglobus a fost pe banca de rezervă.
“Am ales să vin la CS Mioveni pentru parcursul şi Campania avută sezonul trecut. Cred că putem aveam un sezon grozav şi în acest an. Nu aveam prea multe informaţii despre club, dar am vorbit cu mai multe persoane şi mi-au spus că CS Mioveni este un club bine organizat din toate punctele de vedere. De când m-am alăturat lotului am fost foarte bine primit atât de conducere, antrenori cât şi colegi. Am găsit aici un grup unit şi muncitor. Cred foarte mult în ceea ce fac, în munca mea şi de aceea sper să pot să dau ce am mai bun atunci când sunt pe teren. Cred în acest obiectiv stabilit, promovarea şi sper să pun şi eu umărul la realizarea lui. Obiectivul meu este să fac o treabă bună la echipă, iar în consecinţă să îndeplinim şi obiectivul clubului. Până acum au fost acele meciuri de egalitate în care nu am putut marca dar nici nu am primit gol, apoi a venit această înfrângere cu Metaloglobus , un meci de la care meritam mai mult. Se pare că am avut în faţă adversari mai grei decât era de aşteptat. Sper să obţinem cât mai repede o victorie. Înainte să vin la Mioveni, am întrebat mai multe cunoştinţe care au jucat în ROmânia, despre club. Am vorbit şi cu Ayza când am venit. El mi-a spus despre club şi despre oraş şi mi-a plăcut ce a zis. Nu ştiam prea multe despre Ayza, dar ştiu că a fost un jucător mare pentru club” a declarat Garutti.S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.