Cristiano Bergodi: ”Nu sunt foarte mulțumit de joc”

0
0



Universitatea Craiova s-a impus cu 2-1 în confrunta­rea de vineri seară, de la Pitești cu FC Argeș și ocupă primul loc în Liga I. Oltenii au maximum de puncte după 5 etape jucate din acest tur de campionat și confirmă căși în acest an sunt favoriți la titlu.


Antrenorul liderului, Cristiano Bergodi s-a declarat mulțumit de cele 3 puncte câștigate la Pitești, însă nu este pe deplin mulţumit de jocul echipei: „Trei puncte importante, dar nu sunt foarte mulţumit de joc. Prima repriză am jucat bine, dar a doua am suferit. Am stat cu frica de a nu lua gol în ultimele minute. Nu trebuie să facem aşa. Vom vorbi cu băieţii. Mi-a plăcut prima repriză, a doua, nu. Trebuia să închidem meciul. Dacă nu închizi meciul, se poate întâmpla orice. Nu am fost aşa agresivi (n.r. – la faza golului primit). Aşa am văzut. Dar eram departe şi erau jucători în faţa mea. Vom revedea meciul şi vom vedea”, a declarat Cristiano Bergodi, la flash interviul de la finalul meciului.
”Koljic, un jucător extraordinar”
În final, Cristiano Bergodi a ţinut să remarce evoluţiile lui Elvir Koljic din acest start de sezon. Atacantul bosniac a marcat şi cu FC Argeş şi a ajuns la şase goluri în primele cinci runde. „E un jucător extraordinar (n.r. – Elvir Koljic). Poate fi un an important pentru el. A început campionatul într-o manieră extraordi­nară”, a spus Bergodi. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.