Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
duminică, 25 octombrie 2020
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

1 Comentariu:

  1. 1

    CVititor

    Vine el si meciul in care veti fi nevoiti sa jucati in 10 poate chiar 9 jucatori de camp datorita acestor inlocuiri premature/ penibile a tinerilor. Macar daca cei intrati pe teren in locul lor ar fi determinanti in joc prin valoarea adaugata …pana acum nu s-au dovedit inlocuiri utile.
    Cand sa mai creasca in valoare acesti tineri daca nu sunt lasati sa joace, cand mai prind ei incredere ??? Cat despre psihologia d-lui Badea…ar fi necesar ami mult studiu individual pentru ca nu ne-a dovedit contrariul Mai are si tupeul sa spuna ca este partizanul tinerilor…al caror tineri ? ai celor schimbati in primele 3 minute de joc ? Chiar ne ia de prosti pe toti cei care iubim aceasta echipa si nu de acum, ci de peste 40 de ani ?

    Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2020 România. All rights reserved.Curierul Zilei