Motociclista grav rănită s-a întors acasă!

0

  • După două luni de chinuri pe patul spitalului



După 63 de zile, cum­plite, petrecute pe patul unui spital din Bucureşti, Iris Dobre, tânăra în vârstă de 27 de ani, din Mioveni, rănită grav în urma unui acci­dent rutier petrecut în comuna Lereşti, s-a în­tors acasă! A fost în pericol să îşi piardă un picior. Încă nu poate să meargă, dar a suportat mai multe inter­venţii chirurgicale, mem­brul inferior fiindu-i salvat. Cu lacrimi în ochi, tatăl tinerei le-a mulţumit celor care l-au ajutat să îşi adu­că copilul întreg acasă!


„Vă mulţumesc că aţi venit! Mulţumesc şi autorităţilor şi tuturor celor care mi-au întins o mână de ajutor. Fără ei nu ştiu ce aş fi făcut, că mi-a fost foarte greu! Vă mulţumesc tuturor celor care m-aţi ajutat. Gândiţi-vă că eu am 63 de zile în care am stat numai la spital. Am simţit o eliberare când am văzut-o afară, că o urcă în ambulanţă şi o aduc acasă”, spunea cu lacrimi în ochi Sorin Dobre, tatăl tinerei. Iris Dobre a fost victima unui accident rutier şi a fost la un pas să îşi piardă piciorul stâng.
Şoferul a lovit trei motociclete
Pe 25 iulie, un şofer a intrat cu maşina pe contrasens de unde veneau 5 motociclişti. Primul care a avut nefericirea s-a dea de maşina condusă de tânărul furios, a scăpat cu câteva zgârieturi, apoi a ajuns fata de 27 de ani, Iris Dobre, din Mioveni, care a fost lovită destul de violent, astfel că bucăţi de carne din piciorul stâng au rămas atârnate în fiarele contorsionate ale maşinii. Apoi s-a izbit de maşină şi al treilea motoiciclist, Cătălin D. de 33 de ani din Mărăcineni. Şi acesta a fost rănit destul de grav. Tânăra studentă la Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova, pasionată de motociclism, a ajuns în stare gravă la Spitalul Floreasca, având piciorul aproape amputat.
Risca să-i fie amputat piciorul
Imediat după accident Iris a fost supusă unor intervenţii chirurgicale iar prietenii şi colegii săi au lansat mai multe apeluri umanitare către cei care o pot ajuta cu bani necesari pentru multiplele operaţii şi zile de îngrijiri medicale şi recuperare. Au răspuns apelului mulţi cunoscuţi dar şi oameni care nu o ştiau pe Iris, impresionaţi de soarta ei. Acum Iris s-a întors acasă, cu bine, şi datorită celor care i-au întins o mână. Încă nu poate să meargă, dar medicii i-au salvat piciorul. Când a ajuns la bloc, tânăra a fost aşteptată de mulţi motociclişti, prieteni şi vecini. Aceştia i-au adus buchete de flori şi au încurajat-o pentru perioada grea de recuperare de urmează. Tinerii au purtat targa pe braţe până în apartamentul fetei. M.Sandu Foto: C. Tudor


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.