Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
vineri, 30 octombrie 2020
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

5 Comentarii:

 1. 1

  cici

  ne vedem in b, cu gentea la tribuna din cimitir,huoooo

  Reply
 2. 2

  CVititor

  Va bucurați, gloabelor si in gândirea voastră primitiva amestecați politicul cu fotbalul ! In fotbal e la fel ca in viată : ia ziceți voi, ați avut pe masa in fiecare duminica numai fripturi? poate au fost si vremuri mai grele când v-ați mulțumit si cu un blid de fasole…așa si la fotbal, am pierdut, o luam de la capăt, trebuie sa vina si satisfactiile…si de-ar fi sa cădem in B, iar o luam de la capăt. In vremuri grele se arata adevăratele prietenii,

  Reply
 3. 3

  Aloe Vera

  Ionut Badea fuse bun si este, hiba-i in alta parte .

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Domnilor Badea a fost demis mai concret de Gentea Vișan Alin, Stoica Bogdan și Foamete Mihai așa ca acești oameni taie și spănzura la FC. Argeș.

  Reply
 5. 5

  sorin

  Domnilor Badea a fost demis mai concret de Gentea Vișan Alin, Stoica Bogdan și Foamete Mihai așa ca acești oameni taie și spănzura la FC. Argeș.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2020 România. All rights reserved.Curierul Zilei