Au dat lovitura într-un apartament!

0
0

  • Spărgători în arest



Doi tineri câmpulungeni au dat o spargere într-un apartament din localitate pe care îl ştiau nelocuit. Au plecat de acolo încărcaţi cu tot ce era de valoare, golindu-l de toată aparatura electronică şi nu numai. Ulterior, aceştia s-au profilat pe furt de biciclete din scările blocurilor. La percheziţii, oamenii legii au avut parte de o surpriză! Ieri, ambii au fost arestaţi preventiv pentru câte 30 de zile.


Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung aveau numeroase sesizări de la locuitori din cartierul Grui care se plângeau că le-au fost furate bicicletele din scările de bloc. În plus, a fost sesizată spargerea unui apartament. Faptele au fost comise în perioada 01 august-23 septembrie. S-a stabilit că autorii furturilor sunt Cristian Andrei D., de 25 de ani, şi Robert Constantin I., de 21 de ani, ambii din Câmpulung. Cei doi ştiau că proprietarul apartamentului, situat la parter, este plecat în străinătate şi imobilul nu este locuit. Au forţat o fereastră din termopan care fusese lăsată întredeschisă, de cineva care se ocupa de apartament în lipsa proprietarului, ca să se aerisească. Au intrat şi au furat îmbrăcăminte, încălţăminte, televizoare, un laptop, un calculator, sistemul audio. Oamenii legii au stabilit că tot cei doi au sustras şi bicicletele. Erau sesizări pentru furtul a 10 biciclete.
Mai multe bunuri faţă de cele reclamate
Pentru administrarea probatoriului, poliţiştii au efectuat 2 percheziţii domiciliare în Câmpulung, în cursul săptămânii trecute. La descinderi a apărut surpriza. În locuinţele tinerilor au fost găsite mult mai multe bunuri faţă de numărul celor din reclamaţiile înregistrate. Anchetatorii au calculat un prejudiciu de peste 12.000 de lei. În această fază a cercetărilor, prejudiciul a fost recuperat în proporție de 70%. Oamenii legii au extins cercetările pentru a se stabili ale cui sunt celelalte bunuri care în mod cert, provin tot din furturi.
După administrarea probatoriului, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, fiind prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung. Ulterior cei doi au fost duşi în faţa magistraţilor de la Judecătoria Câmpulung. Ambii au fost arestaţi preventiv pentru câte 30 de zile. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.