Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
luni, 26 octombrie 2020
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

1 Comentariu:

 1. 1

  CVititor

  Vai, ce lovitura importanta ! ce succes de proporții a înregistrat “Militia” !!! 60 de cartușe !
  In Piața Ceair si in alte zone specifice mafia/plaga tiganeasca vinde 60 de cartușe in 2 ore, zumzăie ca viespile “țigări, țigări, țigări” iar vânzătorii sunt “supravegheați” atent de “Militia” Locala.
  Apropos, “Militia” Locala -plătita boierește din banii noștri- mai are o îndeletnicire: pândește in vârful pantei pe strada din spatele pieței spre Calea Bucuresti sau la Statuia dupa str.Crinului sa “agate” vreun amarat de șofer care merge pe sens interzis.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2020 România. All rights reserved.Curierul Zilei