Cozi mari la Permise!

0

  • La Câmpulung



De la începutul lunii septembrie serviciile publice judeţene pentru permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor au organizat 26 de sedii secundare şi în alte localităţi, pe lângă cele existente în municipiile reşedinţă de judeţ. Şi Argeşul a fost printre judeţele incluse în lista întocmită de MAI. Astfel, cetăţenii din Câmpulung, care trebuie să obţină permisele de conducere sau să îşi înmatriculeze maşinile, nu trebuie să mai bată drumul până la Piteşti pentru aceste acte.


În acest sediu secundar unde funcționează și Poliția Câmpulung se desfăşoară activităţi de preluare a documentelor necesare operaţiunilor de înmatriculare a vehiculelor şi de eliberare a plăcuţelor cu numere de înmatriculare. În zilele de marţi şi joi, cetăţenii pot beneficia de aceste servicii fără a fi nevoie să se deplaseze până la Pitești, reședință de județ. De când s-a deschis acest sediu secundar în zilele când se defășoară activitatea cozile sunt pe mai multe rânduri.
Din păcate cetățenii nu respectă nicio regulă de distanțare socială iar mai mult decât atât nu poartă nici măști. În tot acest timp când se formează cozi polițiștii sunt nevoiți să intervină pentru asigurarea ordinii publice și instau­rarea regulilor de protective Covid 19. B.Radu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.