Patroană reţinută!

1

  • Vindeau ţigări netimbrate



Cinic percheziţii au avut loc ieri dimineaţă la Stâlpeni fiind vizată o familie de comercianţi din localitate. Cei trei, tată, mamă şi fiu sunt proprietarii unui magazin mixt şi sutn bănuiţi de contrabandă cu ţigări. Anchetatorii au găsit ieri 50 de cartuşe de ţigări nefiscalizate, acestea fiind confiscate. 


„În dimineaţa zilei de 07 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au efectuat 5 percheziții domiciliare, în localitatea Stâlpeni, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă.Din cercetări a reieșit că, în perioada 2019 – 2020, trei persoane cu vârste cuprinse între 34 și 62 de ani, toate din Stâlpeni, ar fi achiziționat, depozitat și comercializat țigări nefiscalizate. În urma percheziţilor, au fost descoperite și ridicate aproximativ 50 de cartușe de țigări, reprezentând peste 10.000 de ţigarete, mai mule telefoane mobile, 2 tablete, 6.600 de lei și 200 de euro.Trei persoane vor fi conduse la sediul poliţiei, pentru audieri. La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș”, a IPJ Argeş într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre.
Au avut loc 5 descinderi
Persoanele vizate sunt B V, soţul de 62 de ani, E V, soţia de 62 de ani şi fiul celor doi, G V, în vârstă de 34 de ani. Membrii familiei suspectate de contrabandă cu ţigări sunt proprietarii unui magazin mixt din comuna Stâlpeni. Oamenii legii aveau informaţii că cei trei vând ţigări netimbrate atât în magazin cât şi unor cumpărători care mergeau direct la porta comercianţilor. Astfel aceştia deveniseră furnizorii ţigărilor nefiscalizate, cu mult mai ieftine faţă de cel din comerţ, a multor localnici dar şi ai unor locuitori din comunele învecinate. Cele cinci percheziţii au avut loc la locuinţa părinţilor, la cea a fiului, la magazin dar şi în alte două locaţii unde se bănuia că ar fi depozitată marfa de contrabandă. Au fost găsite ţigări nefiscalizate acasă la cei trei dar şi la magazin, ascunse sub tejghea. La închiderea ediţiei noastre, femeia a fost reţinută după ce s-a constatat că ea era cea care procura ţigările şi tot ea le vindea la magazin. Pe numele EV a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore sub acuzaţia de contrabandă cu ţigări. Soţul şi fiul acesteia sunt cercetaţi în stare de libertate. M.S.


1 COMENTARIU

  1. Vai, ce lovitura importanta ! ce succes de proporții a înregistrat „Militia” !!! 60 de cartușe !
    In Piața Ceair si in alte zone specifice mafia/plaga tiganeasca vinde 60 de cartușe in 2 ore, zumzăie ca viespile „țigări, țigări, țigări” iar vânzătorii sunt „supravegheați” atent de „Militia” Locala.
    Apropos, „Militia” Locala -plătita boierește din banii noștri- mai are o îndeletnicire: pândește in vârful pantei pe strada din spatele pieței spre Calea Bucuresti sau la Statuia dupa str.Crinului sa „agate” vreun amarat de șofer care merge pe sens interzis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.